Dkhb Genel Sekreteri Doç. Dr. Uygun Gazetecilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Dkhb Genel Sekreteri Doç. Dr. Uygun Gazetecilerle Bir Araya Geldi

DKHB Genel Sekreterliği görevinden alınan Doç. Dr. Kurtoğlu'nun yerine atanan Doç. Dr. İbrahim Uygun gazetecilerle tanışma tplantısı düzenledi.

30.12.2013 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Kamu Hastaneleri Birliği(DKHB) Genel Sekreterliği görevinden alınan Doç. Dr. Muhammet Güzel Kurtoğlu'nun yerine atanan Doç.Dr. İbrahim Uygun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde basın toplantısı düzenleyerek gazetecilerle bir araya geldi.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan DKHB Doç. Dr. Uygun, Diyarbakır'da sağlık hizmeti olarak yapılması gereken birçok işlerinin olduğu söyledi.

Diyarbakır'ın sadece çevre illeri değil komşu ülkelere de hizmet verdiğini belirten Uygun, "Diyarbakır'ın sağlık açısından olması gerektiği yere gelmesi için ben ve ekibim gece gündüz demeden çalışacağız. El ele verip Diyarbakır'daki sağlık hizmetini ileri bir düzeye getireceğiz. Hastanelerimizin birçok sıkıntıları var. Yaşanılan bu sıkıntıları inşallah kısa bir süre içerisinde bitireceğiz. Eğitim ve Araştırma Hastanesinin sorunlarıyla ilgileniyorum. Kaliteli ve güzel hizmet vermesi için çalışacağız" dedi.

Diyarbakır'daki Eğitim Araştırma Hastaneleri arasında ayrım yapmayacaklarını kaydeden Uygun, şöyle konuştu:

"Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Dağkapı ve Üçkuyular olarak iki binada hizmet veriyor. Yakın zamanda bu iki hastaneyi birbirinden ayıracağız. Bununla ilgili olarak gerçek bir basamak Devlet Hastanesinin olmayışı, gerçek bir üçüncü basamak Devlet Hastanesinin olmamasıdır. Bu daha önce Sağlık Bakanlığının almış olduğu bir karardı. Bizde bu kararı yakın zamanda uygulamış olacağız. Karar uygulandıktan sonra, hastalar birinci basamaktan sonra Devlet Hastanelerinde bütün branşların hepsini bulacaklar. Hastanelerimizin bütün sorunlarını bitirmek için çalışıyoruz. Bütün sıkıntıları önümüzdeki 6 ay içerisinde bitirmek istiyoruz. Diyarbakır'ın sağlık açısından en büyük problemi organizasyon bozukluğudur. Ekibimle birlikte bu sıkıntıları bitirmek için çalışıyoruz." - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dkhb Genel Sekreteri Doç. Dr. Uygun Gazetecilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement