Dobkad'dan Kitap Yardımı - Son Dakika
Yerel

Dobkad'dan Kitap Yardımı

Dobkad\'dan Kitap Yardımı

Malatya’nın Doğanşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün açtığı takviye kurslarına, Doğanşehir ile Belde Ve Köylerini Kalkındırma Derneği (DOBKAD) tarafından kitap yardımı yapıldı.

15.11.2014 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'nın Doğanşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün açtığı takviye kurslarına, Doğanşehir ile Belde ve Köylerini Kalkındırma Derneği (DOBKAD) tarafından kitap yardımı yapıldı.

DOBKAD Başkanı Mehmet Sabancı yaptığı açıklamada, "Doğanşehir'de bir eksikliği dolduran Milli Eğitim Müdürlüğü'ne destek olmak ve öğrencilerimizin daha kaliteli eğitim görmelerini sağlamak için 4 bin adet test kitabı aldık ve bağışladık. Temennimiz geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi eğitim görmelerini sağlamaktır" dedi.

Bu arada, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açılamada, "Açmış olduğu takviye kurslarımıza DOBKAD büyük destek vermiştir. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından desteklenen ilçe genelinde 10 okulda yapılan kurslara katılım büyük bir ilgiyle artmaya devam etmektedir. Yaklaşık 85 öğretmenimizle görev yapmakta olan takviye kursları bin 250 öğrencimize hizmet vermektedir. Doğanşehir halkının büyük beğenisini toplayan takviye kurslarımız ilçemizdeki büyük bir eksikliği doldurmuştur. Doğanşehir de faaliyet gösteren DOBKAD ilçemizde açılan 10 kurs merkezimizden 4 tanesine test ve deneme desteğinde bulunmuştur. Erkenek Hürriyet Ortaokulu'na, Elmalı Ayşe Küçük Ortaokulu'na, Dursun Şahin Ortaokulu'na ve Atatürk Ortaokulu'na SODES projesi kapsamında toplamda 4 bin adet test yardımında bulunmuşlardır" ifadelerine yer verildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dobkad'dan Kitap Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement