Doğa Harikası Uzunkız Yaylası - Son Dakika
Güncel

Doğa Harikası Uzunkız Yaylası

Doğa Harikası Uzunkız Yaylası

Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Yakakent İlçesi'ne düzenlenen turistik geziye katılanlar, Uzunkız Yaylası'nın doğal güzelliğine hayran kaldı.

07.09.2014 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Yakakent İlçesi'ne düzenlenen turistik geziye katılanlar, Uzunkız Yaylası'nın doğal güzelliğine hayran kaldı.

Yakakent Belediyesi'nin de destek verdiği geziye yaklaşık 200 kişi katıldı. Katılımcılara, Uzunkız Yaylası'nda yöresel yemekler ikram edildi. Ayrıca yayladaki ormanda doğa yürüyüşü de gerçekleştirildi. Katılımcılar önce halk oyunu gösterisini izledi, ardından kemençe eşliğinde horon oynadı. Program kapsamında son olarak Yakakent sahiline gidildi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Yüksel Ünal, her yıl bu tür turizm gezileri organize ettiklerini belirterek, "Amacımız kentimizde yaşan vatandaşlarımızın bölgelerindeki önemli turistik yerleri görmeleri ve tanımaları. Bu kapsamda bu yıl Yakakent İlçemizde bir program gerçekleştirdik. Vatandaşlarımız çok güzel bir ilgi gösterdiler. Uzunkız Yaylası'nda yeşile hayran kaldılar, Yakakent sahilinde denizin mavisiyle büyülendiler. Önümüzdeki süreçte Yakakent İlçemiz ile ilgili turizm çalışmalarına ağırlık vermeyi planlıyoruz. Özellikle Uzunkız Yaylası'nı daha çok turistin görmesi için çaba harcayacağız" dedi. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Doğa Harikası Uzunkız Yaylası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement