Doğader'den Sansarak Kanyonuna Çıkarma - Son Dakika
Yerel

Doğader'den Sansarak Kanyonuna Çıkarma

Doğader\'den Sansarak Kanyonuna Çıkarma

Doğayı ve Çevreyi Koruma Derneği (DOĞADER), hafta sonu yaptığı İznik Sansarak Kanyonu yürüyüşü ile vadi içerisindeki güzelliği ortaya çıkarttı.

16.07.2014 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğayı ve Çevreyi Koruma Derneği (DOĞADER), hafta sonu yaptığı İznik Sansarak Kanyonu yürüyüşü ile vadi içerisindeki güzelliği ortaya çıkarttı.

İznik'e bağlı Sansarak köyü sınırları içerisinde bulunan Kanyon, 7 kilometrelik zorlu parkuruyla en zor dağ yürüyüşü alanlarından biri. Hafta sonunu İznik'e 17 kilometre mesafede bulunan 500 yıllık Osmanlı köyü Sansarak, doğa fotoğrafçılarının çekim merkezinde geçirmek isteyen DOĞADER üyeleri, uzun ve çetin parkuru ile ortasından akan Karasu Deresi'nin bulunduğu parkuru tamamlamanın keyfine vardı. DOĞADER yetkilileri, Doğa fotoğrafçılarının vazgeçilmezi olan Sansarak Kanyon'u ormanın derinliklerinde vadi içerisinde saklanmış bir yer olduğunu belirtti. Türkiye'nin her bölgesinden hafta sonları fotoğraf meraklısı ziyaretçilerinin akınına uğrayan bölgede güzel bir yürüyüşü gerçekleştirdikleri ifade eden üyeler, hayatınızda görmediğiniz bitki ve canlı ile karşı karşıya geldiklerini söyledi. 50 Kişilik grupla temiz hava ve yemyeşil doğa içerisinde gezen ekiplerin fotoğraflarında ise, üyelerin suların içerisinden geçmesi, ardı ardına yamaçlara tırmanmaları ve hayvanların yakından çekimleri dikkatlerden kaçmadı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğader'den Sansarak Kanyonuna Çıkarma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement