Doğaka Andırın'da Proje Hazırlama Eğitimi Verdi - Son Dakika
Yerel

Doğaka Andırın'da Proje Hazırlama Eğitimi Verdi

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) tarafından Andırın ilçesinde proje hazırlama eğitimi verildi.

18.11.2014 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) tarafından Andırın ilçesinde proje hazırlama eğitimi verildi.

DOĞAKA tarafından kamu kurumları ve sivil toplum örgütlerine proje hazırlayabilme kapasitesini artırmak, proje kültürünü yerleştirmek, ilçenin kalkınma ajansı, Avrupa Birliği gibi ulusal ve uluslar arası fonlardan, desteklerden azami ölçüde yararlanmasını sağlamak amacıyla proje hazırlama eğitimleri verildi.

DOĞAKA Uzmanı Ümit Demir tarafından Andırın Şehit Yasin Höbek Yatılı Bölge Ortaokulu Salonunda, verilen eğitim seminerinde katılımcılara proje hazırlanırken nelere dikkat edilmesi gerektiği, projeye hangi kuruluşların ne şekilde başvuru yapabileceği, hangi projelerin destek kapsamında, hangilerinin kapsam dışında kaldığı konularında bilgilendirme yapıldı.

Eğitim toplantısında, kalkınma ajansları, AB Mali Yardımları, proje döngüsü yönetimi, sorun analizi, hedef analizi, paydaş analizi, strateji analizi, mantıksal çerçeve ve bütçenin hazırlanması, başvuru rehberi ve proje başvuru formlarının gözden geçirilmesi ve örnek proje başvuru formu üzerinde çalışmalar yapılarak katılımcılar bilgilendirildi. - Kahramanmaraş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Doğaka Andırın'da Proje Hazırlama Eğitimi Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement