Doğal Gaz Paniği Mahalleliyi Sokağa Döktü - Son Dakika
Güncel

Doğal Gaz Paniği Mahalleliyi Sokağa Döktü

Doğal Gaz Paniği Mahalleliyi Sokağa Döktü

Rize’de doğal gaz hattında meydana gelen sızıntı dolayısı ile emniyet güçleri patlama ihtimaline karşı binaları boşalttı.

24.02.2015 21:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize'de doğal gaz hattında meydana gelen sızıntı dolayısı ile emniyet güçleri patlama ihtimaline karşı binaları boşalttı.

Edinilen bilgiye göre, saat 21.00 sularında Rize'nin Müftü Mahallesi yapımı devam eden Dağdibi Yolu çalışmaları sırasında doğal gaz ana hattı hasar gördü. Doğal gaz ana hattından gürültüyle gaz sızmaya başladı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ilk olarak emniyet güçlerin ardından ise itfaiye ekipleri geldi. Patlama riskine karşı polisler vatandaşları gaz sızıntısının yaşandığı bölgeden uzaklaştırdı. Çevre sakinleri panik yaşarken bazı esnaflar dükkanlarını kapatarak kaçtı. Sızıntının bulunduğu bölgedeki binalar boşaltılarak vatandaşlardan uzaklaşmaları istendi. Polisin anonsu ile paniğe kapılan vatandaşlar hızla evlerini boşattı. Kimi vatandaşlar ise bebeklerini kucaklarına alarak evlerini terk etti. Yürüme zorluğu çeken yaşlı vatandaşlar çevredekilerin ve yakınlarının yardıkları ile evlerinden çıkartıldı. Doğal gaz ekibinin bölgeye gelmesi ile ana vanalar kapatılarak her hangi bir patlama yaşanmadan borularındaki gazın tahliyesi sağlandı. Evlerini terk eden vatandaşlar yine polisin anonsu ile evlerine geri döndü. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Doğal Gaz Paniği Mahalleliyi Sokağa Döktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Samsun'da bir kişiyi bıçakla yaralayan şahıs tutuklandı
    17:05 Samsun'da bir kişiyi bıçakla yaralayan şahıs tutuklandı

    Samsun'un Canik ilçesinde meydana gelen olayda, bıçaklı saldırıya uğrayan bir kişi yaralandı. Saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Samsun'da Uyuşturucu Ticaretinden Gözaltına Alınan Kişi Tutuklandı
    17:05 Samsun'da Uyuşturucu Ticaretinden Gözaltına Alınan Kişi Tutuklandı

    Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışma yapan polis ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisi edinilen B.T.'yi gözaltına aldı. B.T., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı: İşsizlik oranı 2023 yılında düştü
    17:05 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı: İşsizlik oranı 2023 yılında düştü

    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Nevşehir'deki bir toplantıda yaptığı konuşmada, 2023 yılında işsizlik oranının 1 puanlık azalışla yüzde 9,4 seviyesine gerilediğini ve toplam işsizlik oranının son 10 yılın en düşük seviyesine indiğini açıkladı. Ayrıca, Türkiye ekonomisinin 2023 yılında yüzde 4,5 büyüme gösterdiğini ve dolar bazında milli gelirin 1 trilyon doları aştığını belirtti.

  • Ali Koç: Trabzon Emniyeti'nin zaafı var
    17:04 Ali Koç: Trabzon Emniyeti'nin zaafı var

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzon Emniyeti'nin maça polis tahsis etmemesi ve tahsis ettiği polisleri dışarda bekletmesinin büyük bir zaaf olduğunu belirtti. Koç, emniyet müdürünün hala görevde olmasının da kendilerine bir mesaj olduğunu söyledi.

  • Marmaris Belediyesi'nin yeni hizmet binası açıldı
    17:03 Marmaris Belediyesi'nin yeni hizmet binası açıldı

    Marmaris Belediyesi'nin Datça Yolu üzerinde yapılan yeni hizmet binası bugün gerçekleştirilen törenle açıldı. Başkan Mehmet Oktay, açılış töreninde tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti ve yeni dönemde başarılar diledi.

  • Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir halkını oy kullanmaya davet etti
    17:02 Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir halkını oy kullanmaya davet etti

    Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde kent halkını oy kullanmaya davet etti. Başkan Ataç, Eskişehir'in gelişimi için birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını belirtti.

  • Balıkesir Gömeç'te uyuşturucu operasyonu: 4 zanlı gözaltına alındı
    17:01 Balıkesir Gömeç'te uyuşturucu operasyonu: 4 zanlı gözaltına alındı

    Balıkesir'in Gömeç ilçesinde, jandarma tarafından yapılan operasyonda 4 zanlı gözaltına alındı. Operasyonda yapılan aramalarda 17 adet sentetik uyuşturucu hap, 4 gram sentetik uyuşturucu, 11 gram kubar esrar, tabanca ve 17 fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlıların jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • Niğde Valisi, uyuşturucu operasyonunda yaralanan polislere başarı belgesi verdi
    17:01 Niğde Valisi, uyuşturucu operasyonunda yaralanan polislere başarı belgesi verdi

    Niğde Valisi Cahit Çelik, uyuşturucu operasyonunda yaralanmalarına rağmen suçluları yakalayan 2 polis memuruna başarı belgesi verdi. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Çelik, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesinde görevli polis memurlarını makamında kabul ederek, yaralanmalarına rağmen görevlerini yerine getirdikleri için başarı belgesi takdim etti. Ovacık köyünde 26 Şubat'ta uyuşturucu bulunduğu değerlendirilen aracın 'dur' ihtarına uymaması üzerine başlayan takip sonucu ekip arabasıyla zanlıların içinde bulunduğu araç çarpışmış, 2 polis memuru yaralanmıştı. Vali Çelik, polis memurlarının gösterdikleri fedakarlık ve gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

  • Trabzon'da Göçükte Hayatını Kaybeden İşçiler Toprağa Verildi
    17:00 Trabzon'da Göçükte Hayatını Kaybeden İşçiler Toprağa Verildi

    Trabzon'un Hayrat ilçesinde meydana gelen göçükte yaşamını yitiren 3 işçinin cenazesi toprağa verildi. İşçi ölümleriyle ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement