Doğalgaz Komisyonu Vatandaşa Gitti - Son Dakika
Yerel

Doğalgaz Komisyonu Vatandaşa Gitti

Doğalgaz Komisyonu Vatandaşa Gitti

Muş’un Varto ilçesine gelecek olan doğal gazla ilgili olarak ilçede seçilen doğal gaz komisyonu üyeleri abone toplamak üzere broşür dağıtıp esnafları ziyaret etmeye devam ediyor.

10.11.2015 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Varto ilçesine gelecek olan doğal gazla ilgili olarak ilçede seçilen doğal gaz komisyonu üyeleri abone toplamak üzere broşür dağıtıp esnafları ziyaret etmeye devam ediyor.

Varto ilçesine gelecek olan doğalgazla ilgili olarak Varto Kaymakamlığı, Özel İdaresi Müdürlüğü ile Varto Belediyesi Başkanlığınca belirlenen doğalgaz komisyonu kuruldu. Komisyon üyeleri olan Varto Belediye Başkanı Sabite Ekinci, Özel İdare Müdürü İmam Karahan, Veteriner Hekim Yıldırım Beyazgül, Sular İdaresi Müdürü Hakkı Bingöl, Öğretmenevi Müdürü Gıyasettin Aydemir, Atatürk Ortaokulu Müdürü Remzi Tepe, Varto Belediyesi Mühendisi Mehdi Akbal, Varto Ziraat Bankası Müdürü İskender Keskin'le makamında görüşerek özel idare adına açılan hesaplara doğal gaz aboneliği ücreti olan 335 TL'sini hesaplara yatırdıktan sonra abonelik toplamak üzere ilçede bulunan esnafları ziyaret ederek doğalgazın önemini anlatıp sayının fazlalaştırılması için çalışma başlattılar.

Doğalgaz aboneliği ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Varto Belediyesi Başkanı Sabite Ekinci, ilçede doğalgazın geleceğinden dolayı ilgili olan bin 500 aboneliği tutturmalarını gerektiğini ifade ederek, "Botaş ile sözleşme yapmamız için yeter sayı olan bin 500 aboneliğin aboneliklerini yaptırmamız gerekmektedir. Bu nedenle ilçemize doğalgazın gelmesi için ilçe Kaymakamlığımız ve Varto belediyemizin öncülüğünde Özel İdare Müdürlüğümüz adına Varto Ziraat Bankasında açılan doğalgaz hesabı ile ilgili olan 335 TL'sini yatırmaları için özelikle komisyon üyeleri olarak bankada açılan hesaba kendi abonelik ücretlerini yatırdık. Vatandaşlarımızın daha duyarlı olmaları içinde komisyon olarak ilçede bulunan esnafları gezdik. Durumu esnaflarımıza izah ettik. Bu günde kalan sürenin sonuna kadar olan gün itibarı ile istenilen aboneliği tutturmamız için esnaflarımıza doğal gazın önemini ve ekonomik hesaplamasını belirtir broşürle birlikte bu günde gezilerimize devam ettik. Doğalgazın ilçemize gelmesi için bin 500 abonenin abonelik ücretlerini yatırmaları gerektiği konusunda uyarılarda bulunduk. Esnalarımızda gayet olumlu karşıladı. İnşallah ilçemiz ve mahallerimizde bulunan vatandaşlarımız bu uyarılarımızı dikkate alır ve doğal gazın ilçeye gelmesini sağlarlar. Müracaat tarihi 30 Kasımdır. 30 Kasımdan sonrada 2016 yılındaki hedefimiz ise 2016 aboneliği tutturmaya çalışacağız. Bu nedenle abonelerimizin acil olarak davranmaları gerekmektedir" dedi.

İlçe Özel İdare Müdürü İmam Karahan ise, "Doğalgaz konusunda vatandaşlarımızın gerekli bilgili bizlerden alacağı gibi Varto ilçesi Ziraat bankası şubesine giderek doğal gazla ilgili olan hesaba parayı yatırdıktan sonra makbuzların bir tanesini de bize ibraz etmeleri gerekmektedir. İlçe Kaymakamımız sayın Mehmet Nuri Çetin bu konuda gerekli desteği sağlamıştır. Kendisine huzurlarınızda teşekkür ederim. Doğalgazın ilçeye gelmesi vatandaşların duyarlı davranmalarına bağlıdır. Özellikle verilen 30 Kasıma kadar her abonenin 335 TL'sini yatırmaları gerektiğinden dolayı duyarlı davranılmasını istiyoruz. 2016 yılında da hedefimiz 2016 abonedir. Bu bir fırsattır" dedi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğalgaz Komisyonu Vatandaşa Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement