Doğalgaz Yatırımı İçin Çorum'a 1 Milyon TL Ödenek - Son Dakika
Yerel

Doğalgaz Yatırımı İçin Çorum'a 1 Milyon TL Ödenek

Doğalgaz Yatırımı İçin Çorum\'a 1 Milyon TL Ödenek

Çorum'un Alaca, Osmancık ve İskilip ilçelerine yapılacak olan doğalgaz yatırımı için 2013 yılı ödenek programından 1 milyon TL ödenek ayrıldığı bildirildi.
AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ve AK Parti Çorum...

26.11.2013 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Alaca, Osmancık ve İskilip ilçelerine yapılacak olan doğalgaz yatırımı için 2013 yılı ödenek programından 1 milyon TL ödenek ayrıldığı bildirildi.

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ve AK Parti Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı yaptıkları ortak açıklamada, Alaca, Osmancık, İskilip ilçelerine doğalgaz yatırımı için 2013 Ek ödenek programından 1 milyon TL ödenek ayrıldığını bildirdiler.

Türkiye genelinde Bakanlar Kurulu kararını yerine getiren ilk ilin Çorum'un olduğunu vurgulandığı açıklamada Uslu ve Bağcı, Alaca, Osmancık ve İskilip ilçelerine doğalgazın gelmesi için Kalkınma Bakanlığı tarafından 2013 ek ödenek programına dahil edildiğini açıkladılar.

Uslu, ve Bağcı'nın açıklamalarında şu görüşlere yer verildi; "Buna göre: Kalkınma Bakanlığımız Çorum Alaca-Osmancık-İskilip ilçelerimizin de yer aldığı Türkiye genelinde toplam 9 ilçeye doğalgaz ulaştırılması işinin 1996E050050 Nolu "Doğalgaz Dağıtım Hatları" projesi kapsamına alınması ve 1 milyon TL ödeneğin "Boru Hatlarının Modernizasyonu" projesinden aktarılması kararlaştırıldı. Doğalgaz yatırımının ilçelerimize ulaştırılmasında önemli adımlar atılmasına sağlayanbaşta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Taner Yıldız'a, Kalkınma Bakanımız Cevdet Yılmaz'a teşekkür ediyor. Yıllardır beklenen doğalgazın ilçelerimize en kısa zamanda ulaşması için gerekli çalışmalar Hükümetimiz, Milletvekillerimiz, Valiliğimiz ve Belediye Başkanlıklarımız tarafından koordineli bir şekilde yapılmaktadır" - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğalgaz Yatırımı İçin Çorum'a 1 Milyon TL Ödenek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement