Doğan, "Halkın Arasında Olmaya Devam Edeceğiz" - Son Dakika
Yerel

Doğan, "Halkın Arasında Olmaya Devam Edeceğiz"

Doğan, "Halkın Arasında Olmaya Devam Edeceğiz"

İzmit Belediye Başkan Dr. Nevzat Doğan, mahalle gezilerine Ömerağa Mahallesi ile devam etti.

10.10.2014 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediye Başkan Dr. Nevzat Doğan, mahalle gezilerine Ömerağa Mahallesi ile devam etti.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın mahalle gezisine başkan yardımcıları ve daire müdürleri de katıldı. Mahalleyi cadde sokak karış karış gezen Başkan Doğan, esnaf ve vatandaşlarla da sohbet etti. Vatandaşların istek ve şikayetlerini dinleyen Doğan, "Bölgedeki vatandaşların en büyük sıkıntısı trafik ve park sorunu. Bu konu kentimizin en önemli sorunların başında geliyor. Kısa vadede sorunun çözümü kolay değil. Otoparklar, alternatif ulaşım araçları kullanılarak sorunu çözmek mümkün. Bu konudaki çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

İzmit Belediye Başkanı, Fethiye caddesindeki çeşmeler ile ilgili olarak da ilgililere, çeşmelerin en kısa zamanda kente yakışacak şekilde projelendirilmesi yönünde talimat verdi.

Başkan Doğan, mahalle gezilerinin sorunları yerinde görüp çözüm üretme konusunda önemli olduğunu belirterek, "Göreve geldiğimizde oturarak değil halkın arasında olarak çalışacağımızı söylemiştik. Yıllar önce ne dediysek onu yapıyoruz. Makam koltuğunda oturarak belediyecilik yapılmaz. Yeni belediyecilik anlayışı halkın arasında olmayı gerektiriyor. İzmit Belediyesi, sokakta, halkın arasında belediyecilik anlayışı içinde çalışmaya devam edecek" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğan, 'Halkın Arasında Olmaya Devam Edeceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement