Doğan, Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Çok Önemli - Son Dakika
Yerel

Doğan, Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Çok Önemli

Doğan, Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Çok Önemli

İzmit Giresunlular Federasyonu Başkanı Süleyman Kahraman ve yönetim kurulu üyeleri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret ederek sivil toplum kuruluşlarına vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti.

25.01.2015 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Giresunlular Federasyonu Başkanı Süleyman Kahraman ve yönetim kurulu üyeleri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı ziyaret ederek sivil toplum kuruluşlarına vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette ülkedeki demokrasinin daha da gelişip zenginleşmesi için sivil toplum örgütlerinin çok önemli olduğunu söyleyen Doğan, "İzmit Belediyesi olarak sivil toplum örgütlerini çok önemseyen bir belediyeyiz. Hemşeri derneklerinin sosyal faaliyetlerine elimizden geldiği kadar destek veriyoruz. Sivil toplum örgütleri toplumun her kesimine hitap ediyor. Bu toplulukların özellikle gençlere yönelik faaliyetlerini ayrı tutuyor ve yapmış oldukları her türlü proje ve etkinliğe destek veriyoruz" dedi.

Belediyenin gençlere yönelik oluşturduğu GENÇ-İZ birimiyle gençlerin her türlü sosyal faaliyetlerine destek olduklarını sözlerine ekleyen Doğan, "Gençlik merkezinin olduğu yerdeki toplantı salonumuz, yine aynı şekilde belediyemizde ki toplantı salonlarımız gençlerimizin emrinde. Kültür merkezlerindeki çok amaçlı salonlarımız, genlerimizin sosyal ve sanatsal faaliyetleri için hazırdır" diye konuştu.

İzmit Giresunlular Federasyonu Başkanı Süleyman Kahraman da Doğan'ın dernek ve sivil toplum örgütlerine bakışının kendilerini memnun ettiğini belirtip teşekkür etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğan, Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Çok Önemli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement