Doğanca Grup Yolu Modernize Ediliyor - Son Dakika
Yerel

Doğanca Grup Yolu Modernize Ediliyor

Doğanca Grup Yolu Modernize Ediliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa’da Hasdere, Gürçam, Çile, Doğanca, Gökçesaray ve Akoluk Mahallesi sakinlerinin kullandığı Doğanca grup yolunu asfaltlıyor.

14.06.2016 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa'da Hasdere, Gürçam, Çile, Doğanca, Gökçesaray ve Akoluk Mahallesi sakinlerinin kullandığı Doğanca grup yolunu asfaltlıyor.

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Bakanlığı, Doğanca Grup Yolu'nda modernize çalışması başlattı. Hasdere, Gürçam, Çile, Doğanca, Gökçesaray ve Akoluk gibi birçok kırsal mahallenin kullandığı Doğanca grup yolunda, Hasdere Mahallesi ile Tarihi Taşköprü arasına dökülecek olan 7 kilometrelik sıcak asfaltın zemini hazır hale getirildi. Devamına yapılacak olan 8 kilometrelik sathi asfalt içinse yolu dolgu malzemeleri ile sıkıştırma çalışmaları devam ediyor.

YOL KALİTELİ VE SAĞLAM OLACAK

Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Koordinatörü Ahmet Büyükakça, çalışmaların tamamlandığında asfaltlama aşamasına geçileceğini kaydetti. Büyükakça, "Bölge halkımızın dört gözle beklediği Doğanca grup yolunda nihayet sona gelindi. Hasdere Mahallemiz ile Çile Mahallemiz arasında devam eden zemin çalışmalarımız çok zor bir bölge olmasına rağmen titizlikle sürdürülüyor. Yolu, kaliteli ve sağlam olması için dolgu malzemeleri ile sıkıştırıyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde zemin çalışmalarını tamamlayarak asfaltlama aşamasına geçeceğiz. Tüm ilçe halkımıza hayırlı, uğurlu olsun" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğanca Grup Yolu Modernize Ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement