Doğancan Muratpaşa'ya Transfer Oldu - Son Dakika
Yerel

Doğancan Muratpaşa'ya Transfer Oldu

Doğancan Muratpaşa\'ya Transfer Oldu

Korkuteli Belediyespor’un genç ve başarılı futbolcusu Doğan Can Doğrul, Antalya BAL Ligi ekiplerinden Muratpaşa Belediyespor ile anlaştı.

11.10.2014 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Korkuteli Belediye spor'un genç ve başarılı futbolcusu Doğan Can Doğrul, Antalya BAL Ligi ekiplerinden Muratpaşa Belediyespor ile anlaştı. Doğan Can, yarın son maçına çıkacak.

Doğan Can Doğrul yarın oynanacak olan Demre Belediyespor müsabakasında son kez Korkuteli Belediyespor'un kadrosunda yer alacak.Korkuteli Belediyespor'un başarılı kanat oyuncusu Doğan Can Doğrul'un geçtiğimiz hafta Muratpaşa Belediyespor ile oynanan hazırlık müsabakası sonrasında kendisine yapılan teklifi kabul ettiği öğrenildi.

UMuratpaşa Belediyespor ile anlaşma yapan Doğancan, Bu hafta sonu Lider Demrespor maçı sonrası Antalya'ya gidecek. Korkutelispor'da yıllarca top koşturan Şükrü Doğrul, "Kardeşim Doğancan, Antalya Muratpaşa Belediyespor transfer olması bizleri mutlu etti. Gelecek hafta itibariye Doğancan Muratpaşa spor ile antrenmanlara çıkacak. Şu an Doğancan Ümit Milli Takıma gitme durumu var. Onunla ilgili çalışmalar sürüyor" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğancan Muratpaşa'ya Transfer Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement