Doğancı'ya Ürün Toplama Merkezi - Son Dakika
Güncel

Doğancı'ya Ürün Toplama Merkezi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa'nın Doğancı Mahallesi'nde projelendirilen ürün toplama merkezi, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete açıldı.

02.04.2016 08:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tesisin hizmete girmesi nedeniyle Doğancı Mahallesi'nde tören düzenlendi. Törene; Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve Doğancı Mahalle Muhtarı Ayhan Şen ile davetliler katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yaptığı konuşmada, 2015 yılı içerisinde Mustafakemalpaşa ilçesi için projelendirilen ve aynı yıl içerisinde tamamlanarak hizmete alınan Doğancı Ürün Toplama Merkezi'nin hayırlı olmasını diledi. Doğancı, Ormankadı ve Tepecik mahallelerine hitap edecek merkezin 251 metrekare alan üzerinde 8x6 metre rampa ve 1 metre su basmanı yüksekliğinde inşa edildiğini ve toplamda 500 bin TL'ye mal olduğunu belirten Başkan Altepe, tesisin üretime katkı sağlayan köylünün emeğinin daha güzel şekilde değerlendirilmesi, üretilen ürünlerin yüksek fiyatlarda pazar bulabilmesi için yapılan bir hizmet olduğunu ifade etti. Konuşmasında, 17 ilçenin tamamında, her bölgenin coğrafi ve iklimsel özelliklerine bağlı olarak her alanda kalkınma hamlesini başlattıklarını vurgulayan Başkan Altepe, güçlü Türkiye için güçlü Bursa yolunda Büyükşehir olarak köylüye her türlü desteği vermeye hazır olduklarını yineledi.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise, ürün toplama merkezi için Başkan Altepe'ye teşekkür etti. İlçenin Büyükşehir yatırımları doğrultusunda daha yaşanabilir bir hal aldığını, alt yapı ve su kaynaklarının yenilendiğini, üreticinin her anlamda desteklendiğini hatırlatan Kurtulan, Başkan Altepe'nin yanında durmanın 'kim olursa olsun' tüm Mustafakemalpaşalılar için bir görev olduğunu açıkladı.

Doğancı Mahalle Muhtarı Ayhan Şen de mahallelerine yapılan hizmetler nedeniyle Başkan Altepe'ye şükran borçlu olduklarını ifade etti. Konuşmasında Başkan Altepe'yi 'baba' İlçe Belediye Başkanı Kurtulan'ı da 'ağabey' olarak nitelendiren Şen, Büyükşehir'in sağladığı destekler nedeniyle hiçbir tarım girişiminden korkmadıklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından tesisin açılış kurdelesi, protokol üyeleri tarafından kesildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Doğancı'ya Ürün Toplama Merkezi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement