Doğanın Sevgi Gücü' Projesi Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Doğanın Sevgi Gücü' Projesi Devam Ediyor

Doğanın Sevgi Gücü\' Projesi Devam Ediyor

Altıeylül Belediyesi’nin yerel iştirakçi olarak yer aldığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de destek verdiği Love Power Of Nature (Doğanın Sevgi Gücü) projesinin ikinci toplantısı İtalya’nın Verona şehrinde gerçekleştirildi.

17.09.2015 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altıeylül Belediyesi'nin yerel iştirakçi olarak yer aldığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün de destek verdiği Love Power Of Nature (Doğanın Sevgi Gücü) projesinin ikinci toplantısı İtalya'nın Verona şehrinde gerçekleştirildi.

Yaşam Alanları Koruma ve Yaşatma Derneği tarafından yürütülen projede hafif düzeyde zihinsel engelli çocukların doğa yoluyla sosyal hayata entegrasyonu sağlanıyor. Verona'daki toplantıya Altıeylül Belediyesi Strateji Müdürü Özgür Aycil, Sağlık İşleri Müdürü Emine Ödemiş, Mali Hizmetler Müdürü Mustafa İnan, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Yaşam Alanları Koruma Derneği Sosyal Hizmet Uzmanı Hakkı Kurtuluş, Nahide Taman, Balıkesir Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ergün Demir, Mehmet Baştürk yer aldı.

Altıeylül Belediyesi Strateji Müdürü Özgür Aycil, "Özel eğitimi ihtiyaç duyan bireylere yönelik özgüven gelişimi, bağımsız hareket edebilme yeteneklerinin gelişimine yönelik yerel düzeyde sağdıçların rehabilitasyon modelini geliştirdik. Sosyal hizmet uzmanları Hakkı Kurtuluş Demir ve Nahide Taman arkadaşlarımızla yerelde bu başarılı çalışmayı Avrupa'ya taşımayı hedefledik. Belediyemiz, üniversitedeki değerleri hocalarımız ve YAŞAD Derneği üyeleriyle birlikte Avrupa'ya fikir ve model ihracatı gerçekleştirdik. Belediyemiz stratejik planında yer alan hedefler doğrultusunda çalışmalara devam ediyor. Bu proje İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları ve üniversitemizin hocalarıyla birlikte çalışmaları tamamlıyoruz. Belediyemizin kurumsal kapasitesi ve proje yürütme kabiliyeti her geçen gün gelişiyor " diye konuştu.

YAŞAD Dernek Başkanı Hakkı Kurtuluş Demir de "Dernek olarak yerel ve uluslar arası düzeyde toplumun dezavantajlı kesimlerine yönelik proje çalışmalarına devam ediyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğanın Sevgi Gücü' Projesi Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement