Doğankent Spor Tesisi Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Doğankent Spor Tesisi Tamamlandı

Doğankent Spor Tesisi Tamamlandı

Yüreğir Belediyesi’nin "Her Mahalleye Bir Spor Tesisi" projesi kapsamında yaptırdığı Doğankent Mahallesi Spor Tesisi inşaatı tamamlandı.

12.01.2016 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüreğir Belediyesi'nin "Her Mahalleye Bir Spor Tesisi" projesi kapsamında yaptırdığı Doğankent Mahallesi Spor Tesisi inşaatı tamamlandı.

Gençleri spor yapmaya yönlendirmek ve sokağın olumsuzluklarından uzak kalmalarını sağlamak amacıyla başlatılan proje kapsamında daha önce PTT Evleri Mahallesi'ne 2, Sarıçam Mahallesi'ne 1 ve Levent Mahallesi'ne 1 adet olmak üzere 4 adet halı saha yapıldı. Aynı proje kapsamında devam eden Doğankent Mahallesi Spor Tesisi inşaatı ise tamamlandı. Solaklı, Çelemli ve Çamlıbel mahallelerinde başlatılan halı saha ve spor tesisi çalışmaları ise sürüyor. Başkan Çelikcan bütün bunlara ek olarak Akpınar ve Çağırkanlı mahallelerine de spor tesisi yapacaklarını açıkladı.

Amaçlarının halka en iyi hizmetleri sunarak Yüreğir'i kalkındırmak olduğunu belirten Başkan Çelikcan, "Gençleri bilimle, sanatla, sporla ve sağlıklı yaşam felsefesiyle geliştirmeye devam edeceğiz. Doğankent Mahallesi'nde inşaatı tamamlanan spor tesisimiz içerisinde 90x60 ebadında futbol sahası, 28x15 ebadında basketbol sahası bulunuyor. Futbol sahasının zemini suni çim olarak tasarlandı. Soyunma odaları, tuvalet ve duş yerleri olan idari bina vatandaşlarımızın hizmetinde. Spor tesisinin çevresinde yapılacak peyzaj çalışması ile spor sahası ve yeşil alan bir bütünlük kazanacak. Gençlerimiz bu tesislerde zamanlarını en iyi şekilde değerlendirecekler. Diğer mahallelerimizde spor tesisi çalışmalarımız devam ediyor" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğankent Spor Tesisi Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement