Doğanlar Stadı Ocak Ayına Hazır - Son Dakika
Güncel

Doğanlar Stadı Ocak Ayına Hazır

Doğanlar Stadı Ocak Ayına Hazır

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile yapımı süren Doğanlar Stadı'ndaki çim atma törenine katıldı.

23.07.2015 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile yapımı süren Doğanlar Stadı'ndaki çim atma törenine katıldı. Başkan Özkan, UEFA standartlarında yapılan statta 29 Ekim'de çocuk turnuvasıyla zemin açılışını yapacaklarını, lig maçlarının ise ocak ayından itibaren oynanacağını söyledi. Zeminle ilgili Göztepe Kulübü ve Bornova Belediyesi ile ortak hareket ettiklerini belirten Özkan, "Güçlerimizi birleştirince ortaya güzel tablolar çıkıyor" dedi. 29 Ekim'deki turnuvaya Altınordu, Göztepe, Athletic Bilbao ve Bornova Karması U10 takımlarının katılacağı bildirildi.

Belediye Başkanı Atila ise ekilen 1 ton çimin 15 gün içinde filizlenmeye başlayacağını dile getirerek, "Zeminde 1 ay sonra ilk çim biçimi yapılacak ve 3 ay sonra da futbol oynamaya uygun hale gelecek. İlk etapta 6 bin 700 seyirci kapasiteli olacak stadımızda, daha sonra 2'şer bin kişilik portatif tribünlerle 12 bin 500 seyirci rahatlıkla maçları izleyebilecek. Amacımız İzmir'e yakışır bir statta kulüplerimizin şampiyonluklarını yaşamak, tarihi anlarına tanıklık etmek. Pasolig sisteminin de kurulmasının ardından ocak ayından itibaren burada lig maçları rahatlıkla oynanabilir" diye konuştu.

METİN OKTAY HEYKELİ

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, yanında getirdiği Metin Oktay'ın bir kafa golü fotoğrafını da Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'ya göstererek, "İzin verirseniz, Doğanlar Stadı'nın girişine Metin Oktay'ın bronz heykelini yaptırmak ve armağan etmek istiyorum" ifadesini kullandı. Atila, Özkan'ın bu jestine teşekkür ederek, "Bu teklifiniz bizi çok sevindirdi. İzmir'in sembolü Metin Oktay'ın ilk kez heykeli dikilmiş olacak. Meclis kararıyla isteğinizi onaylarız" şeklinde konuştu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Doğanlar Stadı Ocak Ayına Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Eskişehir'de 163 Bin TL Değerinde Hırsızlık Yapan 2 Şüpheli Yakalandı
    11:02 Eskişehir'de 163 Bin TL Değerinde Hırsızlık Yapan 2 Şüpheli Yakalandı

    Eskişehir'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, farklı ilçelerde gerçekleştirilen 3 ayrı hırsızlık olayının şüphelileri olan S.C. ve Z.F. isimli şahıslar yakalanarak adliyeye sevk edildi. Toplam değeri 163 bin TL olan hırsızlık olaylarına ilişkin olarak başlatılan çalışmalarda şüphelilerin kimlik bilgileri tespit edildi.

  • Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi
    11:01 Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi

    Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Ligi'nde mücadele eden Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü, geçtiğimiz hafta oynanan ve yarıda kalan maçın gözlemcisine ateş püskürerek, 'Gözlemci mi, kabadayı mı belli değil' açıklaması yaptı.

  • Bilecik'in Osmaneli ilçesinde içme suyu sorunu çözülüyor
    10:57 Bilecik'in Osmaneli ilçesinde içme suyu sorunu çözülüyor

    Bilecik'in Osmaneli ilçesinde yaşanan içme suyu sorunu, yeni keşfedilen kaynaklarla çözülmeye çalışılıyor. Belediye Başkanı Bekir Torun, projenin hayata geçmesi için İller Bankası'ndan destek beklediklerini belirtti.


Advertisement