Doğanşehir Bir Proje Daha Kazandı - Son Dakika
Yerel

Doğanşehir Bir Proje Daha Kazandı

Doğanşehir Bir Proje Daha Kazandı

Doğanşehir’de yeni kurulan İlim Yayma Cemiyeti Doğanşehir Şubesi’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı’na yazmış olduğu ‘Elimden Tutan Yok Mu? Projesi kabul edildi.

21.01.2015 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğanşehir'de yeni kurulan İlim Yayma Cemiyeti Doğanşehir Şubesi'nin Gençlik ve Spor Bakanlığı'na yazmış olduğu 'Elimden Tutan Yok mu? Projesi kabul edildi. Projeye 110 bin TL kaynak aktarıldı.

Doğanşehir İlim Yayma Cemiyeti Başkanı ve aynı zamanda Proje Koordinatörü Dursun Ergen proje sözleşmesinin Ankara'da imzaladığını söyledi. 110 bin TL bütçesi olan proje kapsamında Doğanşehir'de Gençlik Merkezi oluşturularak gençlere çeşitli eğitimler verileceğini belirten Ergen, "Bu eğitimlerle gençlerimizin kötü alışkanlıklar ve olumsuz davranışlara yönelmesinin önüne geçilmeye çalışılacaktır. Ayrıca proje kapsamında gençlerimizin milli ve manevi duygularını geliştirici İstanbul ve Çanakkale gezileri düzenlenecektir. Derneğe gönül verip faaliyetlerine katılan eğitim gönüllüleri İslam Medeniyetinin İzinde sloganı kapsamında İspanya Gezisine götürüleceklerdir. Projenin özellikle Doğanşehir gençliğine yeni ufuklar açacağı umut ediliyor" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğanşehir Bir Proje Daha Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement