Doğanşehir'de 19 Mayıs Farklı Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Doğanşehir'de 19 Mayıs Farklı Kutlandı

Doğanşehir\'de 19 Mayıs Farklı Kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Doğanşehir ilçesinde coşkuyla kutlandı.

20.05.2016 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Doğanşehir ilçesinde coşkuyla kutlandı. Kutlama programına Sivas Göktürk Okçuluk Kulübü ve uçurtma şenliği damgasını vurdu.

Doğanşehir Kaymakamlığı ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliği, Doğanşehir ilçesi Koru Düzlüğü'nde yapıldı. İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlik, Cengizhan Karaçoban yönetimindeki Doğanşehir Mehteran Takımının gösterisiyle devam etti. Daha sonra programda Doğanşehir'de ki tüm okullarda çeşitli spor dallarında başarılı olan sporculara kupa ve madalyaları verildi. Çuval yarışması, halat çekme yarışması ve çeşitli gösterilerden sonra Sivas Göktürk Okçuluk Kulübü'nün gösterisi tam not aldı. Ardından uçurtma şenliğine geçildi, özellikle çocuklar uçurtma şenliğinde doyasıya eğlendi.

Programa, Doğanşehir Kaymakam Memiş İnan, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Garnizon Komutanı Özkan Güneş, Askerlik Şube Başkanı Murat Işıldak ve vatandaşlar katıldı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğanşehir'de 19 Mayıs Farklı Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement