Doğanşehir'de Alt Yapı Çalışmaları Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Doğanşehir'de Alt Yapı Çalışmaları Başlıyor

Doğanşehir\'de Alt Yapı Çalışmaları Başlıyor

Doğanşehir ilçesinde yaz sezonu ile birlikte alt yapı çalışmaları da hız kazandı.

10.07.2016 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğanşehir ilçesinde yaz sezonu ile birlikte alt yapı çalışmaları da hız kazandı. Tesisleri inceleyen Belediye Başkanı Vahap Küçük, çalışmaları yakından takip ettiğini söyledi.

Doğanşehir'de başlayan alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, şantiyeyi gezerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Firma yetkilileri 550 gün süre zarfında alt yapı çalışmalarını tamamlayacaklarını belirterek alt yapı çalışmaların daha erken bitmesi için de ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.

Toplam 14 milyon 780 bin TL'ye ihale edilen çalışmalarla Doğanşehir'de 74 kilometre içme suyu ve 90 kilometre kanalizasyon alt yapısının yapılacağını kaydeden Başkan Vahap Küçük "Doğanşehir'in alt yapısının en kısa zamanda bitirilmesi için elimizden geleni yapacağız. Firma yetkilileri en kısa zamanda yapacaklarını taahhüt ediyorlar. Bizlere düşende onlara çalışmalar sırasında elimizden geldiği kadar kolaylık sağlamaktır. Çalışmalar Doğanşehir'e hayırlı olsun" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğanşehir'de Alt Yapı Çalışmaları Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement