Doğanşehir'de Altyapı İçin Start Verildi - Son Dakika
Yerel

Doğanşehir'de Altyapı İçin Start Verildi

Doğanşehir\'de Altyapı İçin Start Verildi

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük’ü ziyaret eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Doğanşehir ilçesi için altyapı müjdesi verdi.

23.03.2016 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük'ü ziyaret eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Doğanşehir ilçesi için altyapı müjdesi verdi.

MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük'ü ziyaret ederek, Doğanşehir ilçesini yakından ilgilendiren müjde niteliğinde haberler verdi. Doğanşehir ilçesinde altyapı çalışmalarının startını verdiklerini ifade eden Özdemir, tüm ilçelerdeki proje çalışmalarını tamamladıklarını kaydetti. Özdemir, "Geçen yıl, Doğanyol ve Pütürge ilçelerimizde su ve kanalizasyon çalışmalarımız başlamıştı. Bu sene de Akçadağ ve Hekimhan'da çalışmalara başlayacağız, ihalemiz bitti. En büyük ilçemiz olan Doğanşehir'de ise projemiz tamamlandı ve 14 Nisan Perşembe günü ihalemizi yapacağız. Allah'ın izniyle mayıs ayının sonunda da kazmamızı vurmuş olacağız. Yaklaşık bir yıllık bir sürede tamamlamayı planlıyoruz. Bir aksilik çıkmazsa önümüzdeki 2017 yılının bahar aylarında kanalizasyon işimizi tamamlamış olacağız" şeklinde konuştu. Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, altyapının çok eski olduğuna dikkat çekti. Mumcu, "MASKİ Genel Müdürlüğümüz Doğanşehir ilçemizin altyapısıyla ilgili çalışmalara kısa sürede başlayacak. Doğanşehir'in 50 yıllık altyapısı, yapılan projelerle yenilenecek ve ilçemizin su, kanalizasyonunu ve altyapı sıkıntıları tamamen çözülecek. MASKİ, Malatya il genelinde su ve kanalizasyon hizmetlerini çok kısıtlı bir bütçeyle ama ciddi projelerle göğüslemeye çalışıyor. Bu projenin Doğanşehir'e hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Son olarak konuşan Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük ise Doğanşehir'in altyapısının çok eski olduğuna vurgu yaparak, çalışmalarla Doğanşehir'in bir sorunun daha ortadan kalkacağını kaydetti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğanşehir'de Altyapı İçin Start Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement