Doğanşehir'de Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Doğanşehir'de Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Doğanşehir\'de Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından 2016 yılında haşerelere karşı yapılacak mücadele kapsamında mahalle muhtarlarına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

24.02.2016 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından 2016 yılında haşerelere karşı yapılacak mücadele kapsamında mahalle muhtarlarına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Doğanşehir Belediye Meclis Salonu'nda yapılan bilgilendirme toplantısında mahalle muhtarlarına haşere ile mücadelede, bilinçlendirme ve mekanik mücadele gibi konular anlatıldı. Sivrisineklerin durgun sularda ürediği, üreme kaynaklarının çoğunluğunun insan eliyle oluşturulduğu, özellikle bataklıkların kurutulması, mahallelerin alt yapı sorunlarının giderilmesi ve yerleşim yeri merkezlerinde hayvan gübrelerinin kaldırılması konularına dikkat çekildi. 2016 haşere ile mücadele programının oluşturulmasında mahalle muhtarlarının da anketle fikirleri alındı.

Doğanşehir ilçesinde yapılan 2016 ilaçlama programına Doğanşehir Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Gülhaş, Mesut Sülü, Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Dairesi Atık Yönetimi Şube Müdürü Şaban Aşıcı, Çevre Mühendisi Mehmet Eren, ilaçlama Sorumlusu Hikmet Erkuş ve mahalle muhtarları katıldı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğanşehir'de Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement