Doğanşehir'de Demokrasi Nöbeti Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Doğanşehir'de Demokrasi Nöbeti Sürüyor

Doğanşehir\'de Demokrasi Nöbeti Sürüyor

15 Temmuz FETÖ tarafından düzenlenen darbe girişimine karşı tüm yurtta olduğu gibi Malatya’nın Doğanşehir İlçesinde de demokrasi nöbeti sürüyor.

26.07.2016 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 Temmuz FETÖ tarafından düzenlenen darbe girişimine karşı tüm yurtta olduğu gibi Malatya'nın Doğanşehir İlçesinde de demokrasi nöbeti sürüyor.

Sürgü Mahallesi meydanında toplanan Doğanşehirliler ellerinde Türk bayraklarıyla sloganlar atarak darbeci askerlerin ve örgüt lideri Fetullah Gülen'in idam edilmesini istedi. Uzun araç konvoyları oluşturarak meydanda tur atan vatandaşlara Doğanşehir İlçesindeki bütün mahalle muhtarları da eşlik etti. Farklı siyasi görüşten binlerce kişinin toplandığı alanda vatandaşlara hitap eden Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Türk milletinin çok cesur olduğunu kaydederek, "İşte Toplumun her kesiminden insanımız burada demokrasi için sabahlıyor. Hangi görüşten olursa olsun burada vatan ve millet için bir araya gelen tüm hemşehrilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Doğanşehir Kaymakamı Memiş İnan ise, Türk Milletinin darbeye karşı görülmemiş bir duruş sergilediğini ifade ederek vatandaşlara Cumhurbaşkanından gelecek ikinci bir emre kadar meydanları boş bırakmamaları gerektiğini söyledi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğanşehir'de Demokrasi Nöbeti Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement