Doğanşehir Halk Eğitim Müdürlüğü'ne Salman Topal Atandı - Son Dakika
Yerel

Doğanşehir Halk Eğitim Müdürlüğü'ne Salman Topal Atandı

Doğanşehir Halk Eğitim Müdürlüğü\'ne Salman Topal Atandı

Doğanşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne atanan Salman Topal görevine başladı.

18.03.2015 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğanşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne atanan Salman Topal görevine başladı.

Erkenek Şehit Gökan Kuzu Anadolu Lisesi'nde Okul Müdürü iken Doğanşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne atanan Salman Topal'a, Doğanşehir İHA muhabiri Şükrü Sağlam ve Yeni Doğanşehir Gazetesi Sahibi Hüseyin Karaaslan tarafından hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeni HEM Müdürü Topal, şunları kaydetti:

"Halk Eğitim aktif bir görevdir. İnşallah siz değerli basın mensupları ile birlikte Doğanşehir'imizde güzel projeler gerçekleştireceğiz" dedi.

1979 Erkenek kasabası doğumlu olan Salman Topal ilk, orta ve lise eğitimini Erkenek'te tamamladı. 2001 yılında Atatürk üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliği bölümünden mezun olarak Adıyaman'ın Besni ilçesinde göreve başladı ve 8 yıl burada çalıştı. Daha sonra Malatya'nın Doğanşehir ilçesine bağlı Sürgü Kasabasında iki yıl görev yapan Topal, 2011 yılından bu yana Erkenek Lisesinde Edebiyat Öğretmenliği yapıyordu. Salman Topal evli ve iki çocuk babası.

Bu arada HEM Müdürlüğüne atanan Salman Topal'a, Erkenek Şehit Gökan Kuzu Anadolu Lisesi'ndeki mesai arkadaşları ziyaret etti.

Eski görev yeri olan Erkenek Şehit Gökan Kuzu Anadolu Lisesi öğretmen ve personelinin ziyaretinden dolayı mutluluk duyan HEM Müdürü Topal'a ziyaret sırasında birde mini konser verildi. Bu ziyaret Doğanşehir de ilk olarak tarihe geçti.

Ş.S-VSA-Y) - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğanşehir Halk Eğitim Müdürlüğü'ne Salman Topal Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement