Doğansporlu Voleybolcular Şampiyonluğa Doymuyor - Son Dakika
Yerel

Doğansporlu Voleybolcular Şampiyonluğa Doymuyor

Doğansporlu Voleybolcular Şampiyonluğa Doymuyor

İl Şampiyonu olan Genç Erkek Voleybol Takımı ve 3’üncü Lige yükselen A Takımdan sonra Yıldız Erkeler Voleybol takımı da tüm maçlarını kazanarak namağlup il şampiyonu oldu.

24.03.2015 09:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İl Şampiyonu olan Genç Erkek Voleybol Takımı ve 3'üncü Lige yükselen A Takımdan sonra Yıldız Erkeler Voleybol takımı da tüm maçlarını kazanarak namağlup il şampiyonu oldu. Fethiye Gençlik Spor Salonu'nda grup ikincisi Beldibispor'u 3-0'la geçen Yıldız Erkekler Voleybol Takımı oyuncuları maçın ardından adeta sevinç yumağı oluşturdu.

Kemer Doğanspor, voleybolda bu yıl altın sezonunu yaşıyor. Önce Genç Erkekler Voleybol Takımı tüm maçlarını kazanarak Muğla Şampiyonu oldu. A Takım da önce tüm maçlarını kazanarak il şampiyonu, ardından Aydın'da oynanan bölge maçlarını kazanarak 3. Lige yükselmişti. Son şampiyonluk ise Yıldız takımdan geldi. Muğlaspor, Köyceğiz Belediyespor ve Beldibispor'un mücadele ettiği grupta şampiyonun belirleneceği karşılaşmada Beldibispor'u Fethiyespor salonunda oynanan maçta 3–0 ile geçerek şampiyon oldu.

Seydikemer'den büyük bir seyirci desteği altında oynanan karşılaşmayı Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, Kulüp Başkanı Süleyman Abalı ve kulüp yöneticileri ile çok sayıda sporsever izledi. Baştan sona üstün bir oyun sergileyen Kemer Doğansporlu voleybolcular karşılaşmayı 3–0 kazanınca şampiyonluk sevinci yaşadılar. Belediye Başkan yardımcısı Mustafa Karakuş ve yöneticiler tarafından voleybolculara madalyaları sunulurken Programı sebebiyle karşılaşmayı izleyemeyen Belediye Başkanı Yakup Otgöz'de voleybolculara daha terleri kurumadan salona baklava gönderdi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğansporlu Voleybolcular Şampiyonluğa Doymuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement