Doğasevreler Doğaya Yem Bıraktı - Son Dakika
Güncel

Doğasevreler Doğaya Yem Bıraktı

Doğasevreler Doğaya Yem Bıraktı

ERZURUM (İHA) – Erzurum’un Oltu ilçesinde doğa yürüyüşlerini 14 Şubat Sevgililer Günü’nde de sürdüren doğaseverler, yaban hayatı için yem bıraktı.

15.02.2016 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ERZURUM (İHA) – Erzurum'un Oltu ilçesinde doğa yürüyüşlerini 14 Şubat Sevgililer Günü'nde de sürdüren doğaseverler, yaban hayatı için yem bıraktı.

Oltulu doğaseverler, her hafta pazar günleri yaptığı doğa yürüyüşlerini aralıksız sürdürüyor. Oltu- Narman karayolu üzerindeki yaban hayatı koruma sahasında gerçekleştirilen yürüyüş etkinliğinde yaban hayvanlar için doğaya yem bırakıldı.

Doğasever Avukat Muharrem Kalyon, "Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü. Herkesin sevgililer gününü kutluyorum. Bizler sevdiğimizi sevdiğimiz gibi doğayı da sevdiğimizden dolayı bugün yaban hayatında görevli arkadaşlarla birlikte yem bırakacağız. Ayrıca ülkemizde terörle mücadele eden tüm güvenlik güçlerinin de sevgililer günlerini kutluyoruz. Şehit olup sevgilisi kalanlara da devletimizin sahip çıkacağından eminiz. Güvenlik güçlerimize bu noktada herkesin destek vermesini de istiyoruz" dedi.

Doğaseverler daha sonra yaban hayatı koruma görevlileriyle birlikte direğin taşı mevkisinde kekliklere yem bıraktı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Doğasevreler Doğaya Yem Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement