Doğtaş Kelebek'te Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı - Son Dakika
Güncel

Doğtaş Kelebek'te Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Doğtaş Kelebek ile Öz Ağaç-İş Sendikası arasında yürütülen toplu iş sözleşmesinde mutlu sona ulaşıldı.

27.10.2015 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toplu iş sözleşmesinin imza töreni 2 6 Ekim günü Doğtaş Kelebek'in İstanbul Kavacık'taki Genel Müdürlük binasında düzenlendi.

Doğtaş Kelebek'te, Düzce ve Çanakkale'nin Biga ilçesinde yer alan üretim tesislerindeki 800 çalışanı kapsayan ve Öz Ağaç-İş Sendikası ile yürütülen toplu iş sözleşmesi süreci tamamlandı. 2017 yılı sonuna kadar geçerli olacak toplu iş sözleşmesinin imza töreni 26 Ekim Pazartesi günü Doğtaş Kelebek'in İstanbul Kavacık'taki Genel Müdürlük binasında gerçekleşti. Törene Doğtaş Kelebek Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, Doğtaş Kelebek CEO'su Hulusi Acar, Öz Ağaç-İş Sendikası Genel Başkanı Eyüp Karaderili'nin yanı sıra sendikanın diğer yöneticileri katıldı.

Törende konuşan Doğtaş Kelebek Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, Doğtaş Kelebek'in yakaladığı başarıda çalışanların katkılarının çok büyük olduğunu belirterek, önümüzdeki dönemde de birlikte çok daha büyük başarılara imza atacaklarını söyledi. Doğan "Doğtaş Kelebek olarak, bu yılı da çalışanlarımızın özverili çabaları sonucunda iyi bir durumda kapatacağımıza inanıyorum. Ekonominin durağanlaştığı böyle bir dönemde çalışanlarımıza katkı verebilmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öz Ağaç-İş Sendikası ile yürüttüğümüz toplu iş sözleşmemizi başarıyla tamamladık. Her bir çalışanımız bizim için çok değerli, her zaman onların yanındayız ve onlarla güçleneceğimiz inancındayız." dedi.

Öz Ağaç-İş Sendikası Genel Başkanı Eyüp Karaderili imzalanan sözleşmeyle ilgili; "Öz Ağaç-İş Sendikası ile Doğtaş Kelebek Mobilya A.Ş. arasında devam eden Toplu İş Sözleşmesi sürecini sonuçlandırmış bulunuyoruz. Bu sürece Sendika Genel Merkez yetkililerimiz, temsilcilerimiz ve üyelerimiz aktif bir şekilde katılmış ve hep beraber kazanımlarla dolu bir Toplu İş Sözleşmesi imzalanmıştır. Yine bu süreçte işveren adına öncelikle Doğtaş Kelebek Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, Doğtaş Kelebek CEO'su Hulusi Acar, İnsan Kaynakları Direktörü Tuba Kara ve ekibine anlayışlarından ve pozitif yaklaşımlarından dolayı, Sendika Yönetimimiz ve üyelerimiz adına teşekkür ederiz. Toplu İş Sözleşmesi'nin üyelerimize ve işveren adına hayırlara vesile olmasını diliyoruz." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Doğtaş Kelebek'te Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement