Doğtaş ve Kelebek Mobilya'dan Bosna'ya Yardım - Son Dakika
Yerel

Doğtaş ve Kelebek Mobilya'dan Bosna'ya Yardım

Çanakkale'nin Biga ilçesinde kurulu bulunan Doğtaş ve Kelebek mobilya, son yılların en büyük sel felaketlerinden birini yaşayan Bosna Hersek için yardım tırını dualar eşliğinde yola çıkardı.

02.09.2014 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Biga ilçesinde kurulu bulunan Doğtaş ve Kelebek mobilya, son yılların en büyük sel felaketlerinden birini yaşayan Bosna Hersek için yardım tırını dualar eşliğinde yola çıkardı.

Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şadan Doğan, Türkiye'nin en çok bağış yapan aileleri arasında yer aldıklarını ifade etti.

Bosna Hersek'in yaşadığı büyük felaket nedeniyle çok üzgün olduklarını belirten Doğan, "Yardım tırımızla felaketzedelerin yaralarını sarmayı amaçlıyoruz. Son yılların en büyük sel felaketlerinden birini yaşayan Bosna Hersek için bünyemizde yer alan Doğtaş ve Kelebek markalarımıza ait ürünlerin yer aldığı yardım tırımızı yola çıkardık. Yardımlarımızla sel felaketinde mağdur ailelerin yaralarını sarmak bizi mutlu edecek. Doğtaş ve Kelebek ailesi olarak Bosna halkına kayıpları nedeniyle baş sağlığı diliyoruz" dedi.

Türkiye Bosna Hersek Federasyon başkanı Ahmet Utaş ise " Federasyon olarak derneklerimiz ile birlikte kampanya başlattık. Biga derneğimizde bu kampanyaya katıldı. Doğtaş mobilyanın evde kullanılabilecek malzemeleri yardım olarak gönderdiğinden dolayı çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Doğtaş Mobilya Fabrikası önünde yapılan törene Biga Kaymakamı Fatih Genel, Belediye Başkanı İsmail Işık, Biga Bosna Hersek Derneği Başkanı Hasan Yavuz ve Türkiye Bosna Hersek Federasyon Başkanı Ahmet Utaş katıldı. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Doğtaş ve Kelebek Mobilya'dan Bosna'ya Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement