Doğu Avrupa Motokros Şampiyonası - - Son Dakika
Spor

Doğu Avrupa Motokros Şampiyonası -

Doğu Avrupa Motokros Şampiyonası -

Doğu Avrupa Motokros Şampiyonası'nın ikinci ve Türkiye Motokros Şampiyonası'nın birinci ayağı, Hayrabolu ilçesinde tamamlandı.

13.04.2014 21:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğu Avrupa Motokros Şampiyonası'nın ikinci ve Türkiye Motokros Şampiyonası'nın birinci ayağı, Hayrabolu ilçesinde tamamlandı.

Hayrabolu Belediyesinin desteği ve Başkent Motosiklet Kulübünün organize ettiği şampiyonada, yerli ve yabancı 103 sporcu yarıştı.

Bulgaristan, Romanya, Sırbistan, Makedonya ve Yunanistan ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden gelen sporcuların katılımıyla Hayrabolu Göleti mevkisindeki motokros parkurunda yapılan yarışlara seyirciler büyük ilgi gösterdi.

Doğu Avrupa Şampiyonası'nın ikinci ayağında MX1'de Adrian Raduta, MX2'de Catalin Corbea, MX2 Junior'da Ljubomir Vasev, MX'te Teodor Gigov, Veteranlarda Veselin Malinov, 85 cc'de Hakan Halmi ve 65 cc'de Can Öncü birinci oldu.

Türkiye Motokros Şampiyonası'nın birinci ayağında ise MX1'de Todor Totev, MX2'de Galip Alp Baysan, Batıkan Ulu, MX2 Junior'da Galip Alp Baysan, MX3'te Vasil Stoyanov, Veteran'larda Koray Uysal, 85 cc'de Can Öncü, 65 cc A'da Can Öncü, 65 cc B'de Yunus Arpacı, 50 cc'de Ali Berk, ATV'de Volkan Özgür birincilik elde etti.

Dereceye giren sporculara ödülleri, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu tarafından verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Doğu Avrupa Motokros Şampiyonası - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement