Gece En Düşük Hava Sıcaklığı Ardahan'da Ölçüldü - Son Dakika
Yerel

Gece En Düşük Hava Sıcaklığı Ardahan'da Ölçüldü

Gece En Düşük Hava Sıcaklığı Ardahan\'da Ölçüldü

Kar yağışının etkili olduğu Doğu Anadolu Bölgesinde gece en düşük hava sıcaklığı, sıfırın altında 11 dereceyle Ardahan'da ölçüldü.

12.02.2015 09:14  Güncelleme: 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kar yağışının etkili olduğu Doğu Anadolu Bölgesi'nde gece en düşük hava sıcaklığı, sıfırın altında 11 dereceyle Ardahan'da ölçüldü.

Meteoroloji Tahmin ve Uyarı Merkezi verilerine göre, Akdeniz üzerinden gelen alçak basınç sisteminin etkisi altındaki bölge genelinde havanın çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçmesi bekleniyor.

Gece ölçülen en düşük hava sıcaklıkları Iğdır'da 1, Erzincan'da sıfır, diğer illerde sıfırın altında olmak üzere, Van ve Muş'ta 1, Hakkari'de 2, Erzurum'da 6, Bitlis, Kars ve Ağrı'da 7, Ardahan'da 11 derece olarak kaydedildi.

Günün en yüksek hava sıcaklıklarının da Iğdır'da 5, Muş'ta 4, Van, Hakkari ve Erzincan'da 3, Ardahan'da 1, Bitlis ve Erzurum'da sıfır, Ağrı ve Kars'ta ise sıfırın altında 1 derece olması bekleniyor.

Kent merkezlerindeki kar kalınlıkları Bitlis'te 108, Ağrı'da 55, Muş'ta 34, Hakkari ve Erzurum'da 24, Kars'ta 20, Ardahan'da 19 ve Van'da 1, kayak merkezlerinde ise Erzurum'daki Konaklı'da 112 ve Palandöken 105, Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe'de 105 ve Erzincan'daki Ergan'da 25, Kop Dağı'nda ise 51 santimetre ölçüldü.

Yetkililer, kuvvetli buzlanma ve don olayıyla yer yer sis ve pus hadisesi beklendiği için vatandaşların yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmasını istedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gece En Düşük Hava Sıcaklığı Ardahan'da Ölçüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement