Doğu'da Kar Yağışı Bekleniyor - Son Dakika
Güncel

Doğu'da Kar Yağışı Bekleniyor

Doğu\'da Kar Yağışı Bekleniyor

Doğu Anadolu Bölgesinde kar yağışı bekleniyor.

30.11.2016 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğu Anadolu Bölgesinde kar yağışı bekleniyor.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, bölge genelinde havanın çok bulutlu ve yağışlı geçeceği, yağışların Iğdır çevrelerinde karla karışık yağmur, diğer yerler kar şeklinde görüleceği, Erzincan ve Erzurum'un güneyi ile Ağrı'nın batı kesimlerinde yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Gündüz sıcaklıklarının 2-4 derece düşmesi bekleniyor.

Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı, Erzincan'da 4, diğer illerde sıfırın altında olmak üzere Tunceli, Erzurum, Kars ve Ağrı'da 2, Iğdır'da 3, Ardahan'da 7 derece kaydedildi.

Günün en yüksek sıcaklıklarının Ardahan'da sıfır, Kars'ta 2, Erzurum'da 3, Tunceli ve Ağrı'da 4, Erzincan ve Iğdır'da 6 derece olması öngörülüyor.

Kar kalınlıkları Ardahan'da 7, Kars'ta 1 santimetre olarak ölçüldü.

Yetkililer, beklenen yağış sebebiyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları, dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Doğu'da Kar Yağışı Bekleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat'ta film gibi kovalamaca KGYS kameralarına yansıdı
    14:48 Tokat'ta film gibi kovalamaca KGYS kameralarına yansıdı

    Tokat İl Emniyet Müdürlüğü KGYS görevlileri, şüpheli bir aracı takibe alarak kovalamaca yaşadı. Polis ekipleri tarafından durdurulan araç sürücüsü alkollü çıktı ve cezai işlemler uygulandı.

  • İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Esnafla Buluştu
    14:47 İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Esnafla Buluştu

    Mazbatasını alarak ikinci dönemine başlayan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kuruçeşme bölgesindeki esnafla buluşarak hizmetlerine devam edeceklerini belirtti.

  • Kastamonu'da park halindeki kamyonet alevlere teslim oldu
    14:46 Kastamonu'da park halindeki kamyonet alevlere teslim oldu

    Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde park halindeyken çıkan yangın sonucu kamyonet kullanılamaz hale geldi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü.

  • DEM Parti Seçim Stratejisiyle Kazandı
    14:46 DEM Parti Seçim Stratejisiyle Kazandı

    DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, 31 Mart yerel seçimlerin sonuçlarını değerlendirirken, partinin seçim stratejisinin kazandığını ve Türkiye'nin yönünü belirlediğini söyledi. Hatimoğulları, ayrıca AKP ve MHP'nin taşımalı seçmenlerle belediyeleri ele geçirdiğini belirtti ve Kobane Davası'nın ertelenmesi çağrısında bulundu. Filistin ve Kürt sorununun çözülmesi gerektiğini vurguladı.

  • Adana'da lüks otomobil otobüs durağına çarptı, 7 kişi yaralandı
    14:42 Adana'da lüks otomobil otobüs durağına çarptı, 7 kişi yaralandı

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Uğur A. yönetimindeki lüks otomobilin kontrolden çıkması sonucu otobüs durağına çarptığı kaza sonucunda 2'si ağır olmak üzere toplam 7 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, kazanın dehşeti ise görüntülere yansıdı.


Advertisement