Doğu Perinçek, Şam'da Esad ile Görüştü - Son Dakika
Güncel

Doğu Perinçek, Şam'da Esad ile Görüştü

Doğu Perinçek, Şam\'da Esad ile Görüştü

Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, Şam'da Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad ile görüştü. Görüşmede eski başbakan yardımcısı Abdullatif Şener de yer aldı.

03.03.2015 14:12  Güncelleme: 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriye'de temaslarına devam eden Vatan Partisi (VP) Genel Başkanı Doğu Perinçek ve beraberindeki 13 kişilik Türkiye Heyeti, bugün Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad ile görüştü.

1 saat 45 dakika gerçekleşen görüşmenin ardından Esad, Türkiye Heyeti'ni kapıya kadar uğurladı. Görüşmede AK Parti'nin kurucu isimlerinden olan ve başbakan yardımcılığı da yapmış Abdullatif Şener de yer aldı.

ORTAK ÇALIŞMA KARARI

Tam bir görüş birliğinin sağlandığı belirtilen görüşmede güvenlik, ekonomik, sosyal ve kültürel alanda ortak çalışma kararı alındı.

"BÖLGENİN GELECEĞİNİ BERABER BELİRLEYELİM"

"Türkiye'nin bölünmesi Suriye'nin bölünmesidir. Suriye'nin bölünmesi ise Türkiye'nin bölünmesi" diyen Esad, "Son zamanlarda sadece Türkiye'nin baş düşman olduğu izlenimi yaratıldı. Bu algı açısından sizin ziyaretiniz çok önemli oldu. Bölgenin geleceğini Türkler ve Suriyeliler olarak ortak belirlememiz bizi çok mutlu eder" dedi.

"SAYGILARIMI SUNUYORUM"

Doğu Perinçek, Esma Esad'ın bugün çağdaş kadını temsil ettiğini vurgulayarak Beşar Esad'a ve Esma Esad'a saygılarını sundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Doğu Perinçek, Şam'da Esad ile Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • TC: Yoruma fazla gerek yok kimki perinçek prim yaptırmayın asalaklara 10 8 Yanıtla
  • 2023: Pislikler 7 10 Yanıtla
  • şırnaklı: göreceksiniz bu maymun kılıklılar bu ülkeyi kan gölüne çevirecekler. esatta parmaklayacak tabiki. destekte sunacak. bunlar aynı zamanda kürt düşmanıdır. güvenlik paketi esasında bunlar ve mhp için çıkartılıyor. bunlar dökülecek sokaklara. aylardan beridir bahçeli de sayın erdoğan nerde miting yapacaksa bizde orda miting yapacaz diyor. hükümette önlemini alıyor. . . 7 7 Yanıtla
  • İNGİLİZ AJANI: İNGİLİZ AJANI 9 5 Yanıtla
  • ASİYE: ABDULATİF SENER ESKI AKP LI AKP HUKUMETİDECCALA AYAK UYDURUYOR MUSLUMANLARI KANDIRIP ISLAM ADI ALTINDA SIMDI ABD YE DESTEK VERIYOR 4 7 Yanıtla
  • HACIKDL: ESEDLE GÖRÜŞENLE BAKIN ARTIK DEVLETİ KİMLER YÖNETİR HALA GELDİ ALLAH KORUSUN TÜRK MİLLETİNİ ERGENEKONDAN MAHKUM OLMUŞLAR ŞİMDİ DE NELER YAPIYOR YIKAMADILAR ŞİMDİ DE NELER PEŞİNDELER BÜYÜK KASIRDGA KOPACAK AMA ALTINDA KİMLER KALACAK 2 7 Yanıtla
  • BİR DOST: Ekonomik ve kültürel alanda işbirliği konusunda anlaşmışlar hayırlı olsun. . 3 5 Yanıtla
  • ars: esad emperyalizm ve uşşaklarına direniyor. 6 2 Yanıtla
  • kardiyolog: Hep esad diyorsunuz hic diğerlerine gunahi yok yazik insanlar ölüyor yeter artik buna bi dur diyin yeterrrrrrr kan emiciler ALLAH tan korkun 6 1 Yanıtla
  • harbi: İyiler iyilerlekötüler kötülerledir. varın siz karar verin kimin ne olduğunu ben verdim. . . 5 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement