Doğubayazıt'ta Ticari Araç Otobüsünün Altına Girdi: 7 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Doğubayazıt'ta Ticari Araç Otobüsünün Altına Girdi: 7 Ölü, 1 Yaralı

Doğubayazıt\'ta Ticari Araç Otobüsünün Altına Girdi: 7 Ölü, 1 Yaralı

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde hafif ticari araç ile İran'dan gelen yolcu otobüsü kafa kafaya çarpıştı.

16.11.2015 09:45  Güncelleme: 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde hafif ticari araç ile İran'dan gelen yolcu otobüsü kafa kafaya çarpıştı. Kazada hafif ticari araçtaki  8 kişiden 7'si öldü, 1'i yaralandı.

Kaza bugün saat 05.00 sıralarında Doğubayazıt- İran transit yolu üzerinde meydana geldi. Doğubayazıt'tan İran'a günlük olarak eşya almak için Gürbulak Sınır Kapısına doğru giden ve sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 34 JR 7176 plakalı hafif ticari araç, İran'dan Doğubayazıt'a gelen 55D27410 İran plakalı yolcu otobüsü, çevre yolunda kafa kafaya çarpıştı. Çalışmalar nedeniyle trafik akışının karşılıklı tek şeritten sağlandığı karayolunda meydana gelen kazada, hurdaya dönen hafif ticari araçta bulunan ve kimlikleri belirlenemeyen 7 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişi ağır yaralandı.

Yaralı, olay yerine çağrılan ambulansla Doğubayazıt Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, araç içerisinde sıkışan 7 kişinin cesedi, itfaiye ve arama kurtarma ekipleri tarafından uzun uğraşlar sonucu çıkarıldı. Ön camı kırılan, az hasar gören otobüsün şoförü ile yolcular ise kazadan sonra aracı olay yerinde bırakarak kaçtı.

Ölenlerin cesetleri Doğubayazıt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza yerini terk eden İranlı şoförün aranmasına başlanırken, ölenlerin kimliklerinin belirlenmesine çalışılıyor. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Doğubayazıtağrı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Doğubayazıt'ta Ticari Araç Otobüsünün Altına Girdi: 7 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement