Doğubayazıt'ta Veliler Tepkili - Son Dakika
Güncel

Doğubayazıt'ta Veliler Tepkili

AĞRI'nın Doğubayazıt İlçesi'nde yedikleri sandviçten zehirlenerek hastaneye kaldırılan 70 öğrenci taburcu edilirken, 75'inci Yıl İlköğretim Okulu'nda bugün rahatsızlanan 4 öğrenci, hastaneye kaldırıldı.

13.10.2016 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AĞRI'nın Doğubayazıt İlçesi'nde yedikleri sandviçten zehirlenerek hastaneye kaldırılan 70 öğrenci taburcu edilirken, 75'inci Yıl İlköğretim Okulu'nda bugün rahatsızlanan 4 öğrenci, hastaneye kaldırıldı. Geçtiğimiz günlerde 1 öğrencinin öldüğü çok sayıda öğrencinin de zehirlendiği ilçede 4 gün içinde ikinci zehirlenme vakası oldu. İlçeye bağlı Bereket Köyü ile Telçeker Köyü'nün yanı sıra Reşat Erden Lisesi, Savaş Ay Lisesi ile İmam Hatip Lisesi'nden toplam 70 öğrenci zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Yapılan ilk müdahale ardından öğrenciler gece boyunca müşahede altında tutularak bu sabah saatlerinde taburcu edildi. 75'inci yıl ilköğretim okulunda zehirlenen 4 öğrenci daha hastaneye kaldırıldı.

Velilerden Ahmet Bozdoğan, "Benim 4 çocuğum var 4'ü de zehirlenmiş. Hastaneye kaldırdık ve tedavilerinin ardından taburcu edildi. En çok zehirlenme bizim köyde yaşandı" diye konuştu. Çocuğunu okula göndermeyeceğini söyleyen Nasrullah Çeri ise, şöyle konuştu:

"Okullarda sağlık adına hiçbir şey yok. Denetimler sıfır, O yemeği dağıtan firma hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Biz çocuklarımızı gözümüzden sakınırken onlar zehirliyorlar. İki çocuğum okula gidiyordu ikisi de zehirlendi. Bundan sonra çocuklarımı okula göndermeyeceğim." Öğrencilerden Beyza Böğürcük ise, "Okulda yediğimiz yemeğin içinde sucuk,yeşillik ve patates vardı. Onu yiyip eve gittikten sonra midem bulandı karnım ağrıdı. Sonra ailem beni hastaneye getirdi. Şimdi biraz daha iyiyim" diye konuştu - Doğubayazıtağrı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Doğubayazıt'ta Veliler Tepkili - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement