Doğubayazıt'taki Olaylarda Polis Yetersiz Kaldı - Son Dakika
Güncel

Doğubayazıt'taki Olaylarda Polis Yetersiz Kaldı

Doğubayazıt\'taki Olaylarda Polis Yetersiz Kaldı

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde dün başlayan olaylar bugün de devam etti.

08.10.2014 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde dün başlayan olaylar bugün de devam etti. Polis ekipleri, çıkan olaylara müdahalede yetersiz kalınca Jandarma Özel Harekat timleri destek verdi.

Doğubayazıt'ta IŞİD'i protesto etmek için toplanan gruptakilerin çıkardığı olaylar bugün de devam etti. Bu sabah DBP ilçe binası önünde toplanan yaklaşık 1000 kişi basın açıklaması ve oturma eylemi yaptı. Oturma eylemi ardından polis eylemin yasa dışı olduğunu bildirerek TOMA'larla grubu dağıtmak istedi. Gruptan yüzlerini kapatan yaklaşık 300 kişi caddelere barikat kurarak polise taş, molotof ve havai fişekle karşılık verdi. Çıkan olaylarda polis ekipleri zaman zaman yetersiz kalınca devreye Jandarma Özel Harekat timleri girdi. Polis ve jandarma ilçenin kritik noktalarında önlem aldı. Olaylar mahallelere yayıldı.

İlçede yarın da Abdullah Öcalan'ın Suriye'den 9 Ekim 1998 tarihinde çıkarılmasının 16'ncı yıldönümü olması nedeniyle kepenk kapatma eylemi yapılması için PKK'lı grupların çağrı yaptığı belirtildi. - Doğubayazıtağrı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Doğubayazıt'taki Olaylarda Polis Yetersiz Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement