Doğudan Batıya Futbol Kardeşliği Projesi" - Son Dakika
Yerel

Doğudan Batıya Futbol Kardeşliği Projesi"

Ağrı Valiliği ve Tuzla Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü "Doğudan Batıya Futbol Kardeşliği" Projesi kapsamında 20 futbolcu, 9 Aralık'ta oynanan Galatasaray Arsenal maçını tribünden izledi.

11.12.2014 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı Valiliği ve Tuzla Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü "Doğudan Batıya Futbol Kardeşliği" Projesi kapsamında 20 futbolcu, 9 Aralık'ta oynanan Galatasaray-Arsenal maçını tribünden izledi.

Ağrılı futbolcular, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Turgut Özcan, Tuzla Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güven Ada ve gençlik merkezi üyeleri ile Gençlik Gemisi'nde bir araya geldi.

Özcan, burada yaptığı açıklamada, ülkenin her yanının kendileri için aynı değere sahip olduğunu belirterek, " İstanbul'un çocukları neyse Ağrı'nın çocukları da bizler için o kadar kıymetlidir ve onlara hizmet için buradayız" dedi.

Proje koordinatörü Hüsamettin Aydın ise Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan'ın Tuzlalılara selamını getirdiklerini söyleyerek, "İnşallah oluşturulan bu köprünün üçüncü etabında bizler Tuzla gençliğini Ağrı'da ağırlamak istiyoruz" dedi. - Ağrı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Doğudan Batıya Futbol Kardeşliği Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement