Doğukentli'ler İlgisizlikten Şikayetçi - Son Dakika
Yerel

Doğukentli'ler İlgisizlikten Şikayetçi

Doğukentli\'ler İlgisizlikten Şikayetçi

Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçesine bağlı Doğukent Mahallesi sakinleri, mahallelerinin yol, aydınlatma ve köpek sorunuyla karşı karşıya kaldığını belirtip yetkililerin duyarsızlığından şikayet etti.

04.11.2016 09:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaköprü İlçesinde bulunan Doğukent Mahalle sakinleri mahallelerinde çalışma yapıldığını gerekçe göstererek tepki gösterdi. Mahallelerine üvey evlat muamelesi yapıldığını dile getiren mahalle sakini emekli öğretmen Mustafa Toprak, "4 yıldır bu mahallede oturuyorum geldiğim günden beri elektrik direkleri var ama aydınlatma takmıyorlar. Her zaman DEDAŞ'ı arıyorum bana verilen cevap ise halledeceğiz, yetkili kişilere iletiyoruz gibi cevaplar alıyorum. Güneş battıktan sonra mahalle sakinleri olarak dışarı çıkmaya korkuyoruz. Sokak köpeklerinden de mustaribiz. Birkaç defa hem Karaköprü Belediyesini hem de Büyükşehir Belediyesini aradım bana köpeğin fotoğrafını çekip gönderin ondan sonra gelelim. Daha önce havanın kararmasından sonra aydınlatmada olmadığı için yaşlı bir kadın köpekler tarafından ısırıldı ve hastaneye kaldırıldı. Mahallemizdeki öğrenciler sokak köpeklerinin yüzünden sabah okula korkudan gidemiyor'' dedi.

'TOZLU VE ÇAMURLU YOLLAR'

Toprak, "Mahallemizdeki yollarda da sıkıntı bulunuyor. Bir araba geçecek şekilde asfaltlama yapıldı ama yolların kenarları mucur olarak duruyor. Yaz aylarında arabalar geçince tozdan nefes almakta zorlanıyoruz. Yağmurlar başlandığında ise çamurdan çıkamaz hale geliyoruz. Ekmek almak için fırına dahi gidemez olduk. Çocuklarımız okula gidip gelmede çok büyük sıkıntı yaşıyorlar'' ifade etti.BELSAN'dan da şikayetçi olan mahalle sakinleri, "Otobüs durağı eskiden yerleşik yerin yakınındaydı şimdi ise kimsenin olmadığı bir yere taşıdılar. Bunun için de birkaç defa BELSAN'la görüştük durak için birkaç yer değiştirdiler en sonunda yerleşik yere yakın bir yer durak için yapıldı. Durağa gitmek için çamurun içinden geçmek zorunda kalıyoruz'' ifadelerinde bulunuldu.(Kaynak: Gazete İpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Doğukentli'ler İlgisizlikten Şikayetçi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement