Doğum Akademisi 2. Eğitim Programı Sertifika Töreni - Son Dakika
Yerel

Doğum Akademisi 2. Eğitim Programı Sertifika Töreni

Doğum Akademisi 2. Eğitim Programı Sertifika Töreni

Tekirdağ Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi’nin sosyal projeler kapsamında başlattığı Doğum Akademisi 2. Eğitim Programı sertifika töreni düzenlendi.

12.02.2016 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi'nin sosyal projeler kapsamında başlattığı Doğum Akademisi 2. Eğitim Programı sertifika töreni düzenlendi. Dört hafta süren eğitim programına katılan anne adaylarına törenle sertifikaları verildi.

Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Dr. Elif Sözer, sertifika töreninde yaptığı konuşmasında, "Mutlu bebek demek, mutlu yarınlar demek; Optimed Doğum Akademisi'nde bunu amaçladık ve ikinci mezunlarımızı verdik. Eğitim programı süresince anne adayları, gebelik, doğum ve lohusalık süreçlerinde beslenme, emzirme, psikolojik değişiklikler, bebek ve anne sağlığı, bakım ve hijyen gibi bir çok konuda uzmanlarımızdan eğitimler aldılar" dedi.

Dört hafta süren eğitim programını tamamlayan anne adayları eğitimlerden duydukları memnuniyeti dile getirirken; böyle bir organizasyonu gerçekleştirdikleri için hastane yönetimine ve eğitim kadrosuna teşekkürlerini iletti.

Eğitmenler tarafından sertifikalar takdim edilirken, programlara özverili bir şekilde katılım sağlayan anne adaylarına sağlıklı, mutlu bir doğum dileklerinde bulunuldu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğum Akademisi 2. Eğitim Programı Sertifika Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement