Dokuma Alanına Yüzme Havuzu Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Dokuma Alanına Yüzme Havuzu Müjdesi

Dokuma Alanına Yüzme Havuzu Müjdesi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ziyaret ettiği Ulus Mahallesi sakinlerine, Dokuma Fabrikası’nın halka açılacağının ve bölgeye açık yüzme havuzu yapılacağının müjdesini verdi.

15.02.2015 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ziyaret ettiği Ulus Mahallesi sakinlerine, Dokuma Fabrikası'nın halka açılacağının ve bölgeye açık yüzme havuzu yapılacağının müjdesini verdi.

Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Kepez Belediye Meclis Üyeleri Bahattin Bayraktar, Ali Fidan ve Hatice Sütçü ile İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan, ana kademe, gençlik ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri katıldığı ziyarette Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı Feyzullah Büyükkeleş, Yükseliş Mahalle Muhtarı Memduh Aydıncan, Fatih Mahalle Muhtarı Yunus Yıldız da ziyarete eşlik etti.

Başkan Tütüncü, konuk olduğu evlerde, hem yapılan, yapılacak olan hizmetleri anlattı hem tpaylaştı. Mehmet Akif Caddesi'ni de gezen Tütüncü, cadde boyunca kendisini ilgiyle karşılayan bölge sakinleriyle ve esnafla sohbet etti.

Başkan Hakan Tütüncü, ev ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, Kepez'in güzel yerleşim yerlerinden birisi olan Ulus Mahallesi'nde, alt ve üst yapı hizmetlerinin tamamlandığını söyledi. Tütüncü, bunun neticesinde mahallede ciddi bir şehirleşme sürecinin yaşandığını belirtti. Çocukluğun, Ulus Mahallesi'nde geçtiğini anımsatan Tütüncü, "Mehmet Akif Caddesi'nin asfaltsız günlerini, caddenin üzerinde apartmanların olmadığı, arsaların boş olduğu günleri, cadde üzerinde bir uçtan bir uça kurulan Cumartesi Pazarı'nı, Yağ Sanayi'nin oradaki kamyon garajını hatırlıyorum. Bugün geldiğimiz noktada Ulus ve Dokuma bölgesi gerçektende de çok büyük gelişmelerin yaşandığı bir yerleşim yeri oldu." diye konuştu.

Tütüncü, geçtiğimiz dönem Dokuma'da ve Ulus Mahallesi'nde yaptıkları en önemli hizmetin alt yapıyla birlikte tüm yolların asfaltını ve kaldırımını yenilemek olduğunun da altını çizdi.

Bölgeye iki önemli hizmet müjdesi veren Başkan Hakan Tütüncü, hizmetlerle ilgili şunları söyledi "Birincisi, yıllardır kaderine terk edilen Dokuma bölgesine ismini veren Dokuma Fabrikası'nı yeninden kent hayatına kazandırıyoruz. Şu an itibariyle çalışmalar başladı. Dokuma alanında özellikle hanımlara, gençlere ve çocuklara yönelik pek çok sosyal donatıyı oluşturacağız. Alanda 70 bin m2'lik bir çam ormanı var. O alanı vatandaşlarımız için spor yapabilecekleri bir yer haline getiriyoruz. Hanımlarımız, çam ormanlarının altında doğa ile buluşup yürüyüş yapabilecekler. Hanımlarımıza yönelik Dokuma'da yapacağımız çok güzel hizmetlerden bir tanesi de el işi ürünleri satış alanı olacak. Türkiye'nin en büyük oyuncak müzesini de Dokuma Fabrikası içerisine kazandıracağız. Dokuma'da kuracağımız bilim merkeziyle de gençlerimiz ve çocuklarımız atölye çalışmalarını yapabilecekleri bir mekana kavuşmuş olacaklar.Ulus'a yakın olan Fabrikalar Mahallesi'nde yeni bir açık yüzme havuzu inşa ediyoruz. Açık yüzme havuzu kompleks halinde olacak. Tesisin yapımı önümüzdeki günlerde başlıyor. Günün değişik saatlerinde kadınlarımız, erkeklerimiz ve çocuklarımız havuzdan istifade edebilecekler. Kepez'de deniz yok ama denizin ve su sporlarının imkanlarının en güzeli Kepez'e getiriyoruz." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dokuma Alanına Yüzme Havuzu Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement