Dokuz Eylül'lü Hemşireler 7.korularını Oluşturdu - Son Dakika
Yerel

Dokuz Eylül'lü Hemşireler 7.korularını Oluşturdu

Dokuz Eylül\'lü Hemşireler 7.korularını Oluşturdu

Dokuz Eylül Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi, Ege Orman Vakfı ile birlikte geleneksel hale getirdiği ağaçlandırma çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

03.06.2014 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dokuz Eylül Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi, Ege Orman Vakfı ile birlikte geleneksel hale getirdiği ağaçlandırma çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Yedinci korularını oluşturan Dokuz Eylül Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi öğrencileri Çeşme-Ildırı-Kadıovacık ağaçlandırma sahasında oluşturulan bin fidanlık korularında fidan diktiler.

Fidan dikim töreninde konuşan Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, ağaçlandırma alanında İzmir Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gençol; 10 yılda toplam 8088 fidanı doğaya kazandıran Dokuz Eylül Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi öğrencilerine teşekkür ederek Yrd. Doç. Dr. Nihal Gördes'e plaket takdim etti.

Dokuz Eylül Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi'nden Yrd. Doç. Dr. Nihal Gördes, yaptıkları fidan bağışlarının yıllardır devam etmesinin çok anlamlı olduğunu söyledi. Gördes, öğrenciliğinde de fidan dikmeye geldiğini belirterek önümüzdeki yıllarda da katkılarının devam edeceğini belirtti. Konuşmaların ardından fidanlar toprakla buluştu, can suları verildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dokuz Eylül'lü Hemşireler 7.korularını Oluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement