Dolandırıcı Kıyafet Değiştirerek Yakalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Dolandırıcı Kıyafet Değiştirerek Yakalandı

Dolandırıcı Kıyafet Değiştirerek Yakalandı
16.11.2025 22:49

Hatay'da dolandırıcılıktan aranan firari hükümlü, Edirne'de kurye kılığına giren polisle yakalandı.

HATAY'da dolandırıcılık suçundan aranan firari hükümlü, kurye kıyafeti giyen polis tarafından Edirne'de yakalandı.

Hatay Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, İstihbarat Şubesi ile yürüttükleri koordineli çalışma sonucu, bilişim sistemleri ile banka ve kredi kurumlarını kullanarak dolandırıcılık yaptığı suçlamasıyla hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü Ö.Z.'yi Edirne'de düzenledikleri operasyonla yakaladı.

Operasyonda, ekiplerin şüpheliyi yakalamak için kurye kıyafeti giyerek kapıyı çaldığı, bu yöntemle firarinin etkisiz hale getirildiği öğrenildi. Gözaltına alınan Ö.Z.'nin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Hakkında 211 farklı dosyadan 77 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası ile 150 bin 980 TL adli para cezası bulunan Ö.Z.'nin, 12 Ocak 2023'ten bu yana firari olarak arandığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dolandırıcı Kıyafet Değiştirerek Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement