Dolandırıcılar Bu Kez Muazzez Ersoy'u Hedef Aldı - Son Dakika
Magazin

Dolandırıcılar Bu Kez Muazzez Ersoy'u Hedef Aldı

Polis gibi davranarak, şarkıcı Muazzez Ersoy'u 100 bin lira dolandırmaya çalışan şahıs suçüstü yakalandı.

23.01.2016 12:44  Güncelleme: 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kendilerine polis süsü verip şarkıcı Muazzez Ersoy'un oğlu diye asistanını arayarak dolandırmaya çalışan şahıs suçüstü yakalandı.

100 BİN TL İSTEDİ

Polis gibi davranan şüpheli, Ersoy'un oğlu zannettiği, ünlü şarkıcının asistanı olduğu belirtilen Azerbaycan uyruklu asistanı Azer D.'yi arayarak "Biz terör polisiyiz, hesaplarınız terör örgütünce ele geçirildi. Şüphelileri yakalamak için 100 bin liralık yardımınıza ihtiyacımız var." dedi.

TELEFONDAKİNİN DOLANDIRICI OLDUĞUNU ANLADI

Şüphelinin istediği 100 bin lirayı ayarlayacağını söyleyen Azer D., telefondakinin dolandırıcı olduğunu anlayarak durumu polise bildirdi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, plan yaparak Azer D.'nin şüpheliyle tekrar konuşmasını istedi.

ERSOY'UN OĞLU ZANNETTİ

Bunun üzerine şüpheliyi arayan Azer D., "Anneme ait olan kartları kullanarak istediğin parayı çektim, Etiler'de buluşalım" diye konuştu. Şüpheli A.B., buluşma noktasında Azer D.'nin elindeki poşeti almak üzereyken, çevrede bulunan polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

FOTOĞRAFLAR YÜZÜNDEN DOLANDIRMAK İSTEMİŞ

Azer D.'nin sosyal medya hesaplarında Ersoy soyadını kullanması ve Muazzez Ersoy'la birçok fotoğrafının bulunması nedeniyle, şüphelinin Azer D.'yi Ersoy'un oğlu zannettiği için dolandırmak istediği belirlendi.

Dolandırıcılar Bu Kez Muazzez Ersoy\'u Hedef Aldı

Son Dakika Magazin Dolandırıcılar Bu Kez Muazzez Ersoy'u Hedef Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Cuneyit: Direk goturup asacaklar aslinda bak otekiler nasil tirsiyor 16 3 Yanıtla
  • vatan sever: Allah için Muazzez hanımda güzel bir hafendi .4 .4 lük bir bayan.benim nazarımda.geçmiş olsun. 9 2 Yanıtla Üzgün.peri0644: Gercektende.hanim efendi bende.cok beyeniyorum n ED demisler kadin dediyin agir basli olacak cılk olmuycak kadin 7 1
  • izmirli: cok sevindirici bir haber,cünkü bu artist tayfasinin topluma verdigi zararlari hesap edecek bir hesap makinasi daha piyasaya cikmadi. 5 5 Yanıtla
  • (*): Ne fotografiymis bu bence başka şeyler var oğlu meselesi değil şantaj yapmışlardır 3 0 Yanıtla
  • ADALET: BU ŞEREFSİZLERİ YAKALAYIP,TAKSİM MEYDANINDA YARGILAYIP,MILLETİ DOLANDIRDIĞI SES KAYITLARINI HALKIN GÖZÜ ÖNÜNDE DİNLETTİRİP İDAM yada OLMAZSA (AF Olmaması Kaydıyla) MUEBBET HAPİS VERECEKSİN,TOPLUM O ZAMAN DÜZELİR,HUZURLU YAŞARIZ..BU NEDİR YAA.? BIKTIK ARKADAŞ BIKTIK.! 2 0 Yanıtla
  • ORTA YOL: DEMELİDİRKİ .BEN BÖYLE DURUMLARDA EMNİYET MENSUPLARINA DANIŞMAM GEREK .ONLARA VAZİYETİ ANLATIP SİZE DÖNÜŞ YAPAYIM .BAKALIM CEVAPLARI NE OLACAK SOYGUNCULARIN . 1 0 Yanıtla
  • :((: Yanlış kapıyı çalmış.. 0 0 Yanıtla

Advertisement