Dolandırdıkları kadınla "bay bay" diyerek dalga geçtiler - Son Dakika
3.Sayfa

Dolandırdıkları kadınla "bay bay" diyerek dalga geçtiler

Adana'da 10 liraya porselen tabak sattıklarını söyleyen dolandırıcılar, kendilerinden tabak almak isteyen İlknur Süren'in tüm parasını ve küpelerini alıp kaçtı. Dolandırıcılar kaçarken bir de talihsiz kadınla, "bay bay" diyerek dalga geçti.

22.01.2021 09:55  Güncelleme: 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Yüreğir ilçesi, Dadaloğlu mahallesinde yaşayan İlknur Süren, evinde oturduğu sırada sokaktan gelen satıcıların sesiyle dışarı çıktı. 10 liraya porselen tabak sattığını söyleyen iki satıcıdan, ihtiyacı olduğu için tabak almak isteyen Süren, adamları eve çağırdı.

TÜM PARASINI VE KÜPESİNİ ALIP KAÇTILAR

Eve gelen satıcılar, ellerindeki porselen tabakları İlknur Süren'e tanıttı. Bunun üzerine tabakları beğenen kadın, 350 lirasını olduğunu söyledi. Çok fazla tabak almak istediği için parası yetmeyen kadına, başka parası olup olmadığını soran satıcılar, Süren'in altın küpeleri de olduğu öğrendi. Süren'den tüm parasını ve küpelerini tabaklar karşılığında alabileceklerini belirten satıcılar, daha sonra kadından çok susadıklarını söyleyerek su istedi. Satıcılara su getirmeye giden İlknur Süren, karşılaştığı manzara sonrası şoke oldu.

Dolandırdıkları kadınla 'bay bay' diyerek dalga geçtiler

"DOLANDIRILDIĞIMI ANLAMADIM"

Süren, döndüğünde satıcıların paraları, küpeleri ve porselen tabakları da alarak kaçtığını fark etti. Satıcıların peşinden koşan kadın, satıcıların "bay bay" yaparak gülüp kaçtığını kaydetti. Nasıl böyle dolandırıldığını anlamadığını söyleyen İlknur Süren, "Porselen tabak satıyorlardı. Nasıl dolandırıldım salak gibi anlamadım. Bana giderken de bay bay yaptılar. Hem 350 liram hem de küpelerim gitti." diye konuştu. Olay sonrası kadının evine gelen polis ekipleri, şüphelileri bulmak için çalışma başlattı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Dolandırdıkları kadınla 'bay bay' diyerek dalga geçtiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement