Adana'da Dolar Bozdurana Seyhan Nehri Üzerinde Gondol Gezisi Bedava - Son Dakika
Güncel

Adana'da Dolar Bozdurana Seyhan Nehri Üzerinde Gondol Gezisi Bedava

Adana\'da Dolar Bozdurana Seyhan Nehri Üzerinde Gondol Gezisi Bedava

MHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, dolar bozduran vatandaşlara Seyhan nehrindeki gondol gezilerinin bedava olacağı müjdesini verdi.

10.12.2016 14:16  Güncelleme: 19:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, dolar ve eurodaki artışa karşı Türk parasının değerlenmesi için yürütülen "Dövizini Bozdur" kampanyasına destek verdi. Sözlü, tur ücreti 5 lira olan Seyhan Nehri'ndeki gondol gezisinin döviz bozdurup, makbuzunu getiren vatandaşlara bedava olacağını duyurdu.

"UYAN TÜRKİYEM"E KONUK OLDU

Başkan Hüseyin Sözlü, Beyaz Tv'nin sabah kuşağında Tahir Sarıkaya'nın sunduğu 'Uyan Türkiyem' programına konuk oldu. Kentin simgesi Taşköprü ve Sabancı Merkez Camii manzarası nazır yapılan programda Adana kebap, ciğer kebap, şalgam, halka tatlı, cezerye, narenciye çeşitleri öne çıktı.

Adana'da Dolar Bozdurana Seyhan Nehri Üzerinde Gondol Gezisi Bedava

"DÖVİZ BOZDURUNA BEDAVA"

Yayın sırasında Seyhan Nehri'nde Adana Büyükşehir Belediyesi'ne ait gondollar da gezinti yaptı. Başkan Sözlü, tur ücreti 5 lira olan gondolların öğrencilere çevre bilincini aşılamak amacıyla yürütülen kampanyalarda bedava gezinti yaptırdığını anlattı. Atık pil veya pet şişe getiren öğrencilerin gondollarla ücretsiz yararlandığını anımsatan Başkan Sözlü, dolar ve eurodaki artışa karşı Türk parasının değerlenmesi için yürütülen "Dövizini Bozdur" kampanyasında da gondolları kullanacaklarını açıkladı.

Adana'da Dolar Bozdurana Seyhan Nehri Üzerinde Gondol Gezisi Bedava

Sözlü, "Seyhan Nehri, Adanamızı güzelleştiren bir gerdanlık. Belediyemiz de gondollarla vatandaşlarımıza, Adana'yı ziyaret eden insanlara Seyhan Nehri'nde gezinti keyfi yaşatıyor. Tur ücreti 5 lira olan gondol gezisinden 5 adet atık pil ve 2 adet pet şişe getiren öğrenciler ücretsiz yararlanıyor. Şimdi de Türk lirasının değerlenmesi için yürütülen kampanyaya destek amacıyla dolar bozdurup, makbuzunu getiren vatandaşlarımıza bedava gondol turu yaptıracağız" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adana'da Dolar Bozdurana Seyhan Nehri Üzerinde Gondol Gezisi Bedava - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement