Dolar Ne Kadar Oldu? 8 Aralık Perşembe Dolar Kuru Düştü Mü? - Son Dakika
Güncel

Dolar Ne Kadar Oldu? 8 Aralık Perşembe Dolar Kuru Düştü Mü?

Dolar Ne Kadar Oldu? 8 Aralık Perşembe Dolar Kuru Düştü Mü?

Dolar kuru ile ilgili gelişmeler Ekonomi Kurulu Toplantısı kararlarının ardından merak ediliyor. Peki toplantı sonrası dolar ne kadar oldu? Dolar düşecek mi? Dolar ve euro fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeler haberimizde.

08.12.2016 17:34  Güncelleme: 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dolar kuru ne kadar sorusunun yanıtı aranıyor. Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında, 2 Aralık Cuma günü yapılan ve yaklaşık 5 saat süren Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısında, kamu maliyesi, bankacılık ve finans sektörü, reel sektör ve iş gücü piyasasına yönelik alınması gereken tedbirler kararlaştırılmıştı. Kararlar bugün açıklandı. Peki bu kararlar dolar ve euroyu nasıl etkileyecek? İşte Dolar kuru ve euro fiyatları ile ilgili son gelişmeler...

DOLAR NE KADAR OLDU? - 8 ARALIK 2016 PERŞEMBE DOLAR FİYATLARI

İstanbul serbest piyasada dolar 3,3820, avro 3,6440 liradan güne başlamıştı.

Kapalıçarşı'da 3,3800 liradan alınan dolar 3,3820 liradan satılıyor. 3,6420 liradan alınan avronun satış fiyatı ise 3,6440 lira olarak belirlendi.

Dolar Ne Kadar Oldu? 8 Aralık Perşembe Dolar Kuru Düştü Mü?

GÜNCEL DOLAR YORUMU

Dün, dolara yönelik yurt içinde alınan tedbirlerden ve yurt dışında gerileyen tahvil faizleri ve dolar endeksinden destek bulan dolar/TL, 3,44 seviyelerinden başladığı günü yüzde 1,6 değer kaybı ile 3,3895'den kapattı.

Analistler, bugün yurt dışında Avrupa Merkez Bankası (ECB) kararları ve ECB Başkanı Mario Draghi'nin açıklamaları ile ABD'den gelecek olan işsizlik başvurularının takip edileceğini, yurt içinde ise açıklanan Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) kararlarının fiyatlar üzerinde belirleyici olacağını kaydetti. Teknik açıdan dolar/TL'nin 3,3520 seviyesinin destek konumunda olduğuna değinen analistler, olası yükselişlerde ise 3,4100 seviyesinin ise direnç olarak öne çıkabileceğini kaydetti.

Son Dakika Güncel Dolar Ne Kadar Oldu? 8 Aralık Perşembe Dolar Kuru Düştü Mü? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement