Dolarını Bozdur Mezar Taşını Götür - Son Dakika
Ekonomi

Dolarını Bozdur Mezar Taşını Götür

Bursa'da mermer işletmeciliği yapan esnaf, 2 bin dolar bozdurarak makbuzunu getirene mezar taşını ücretsiz veriyor..

05.12.2016 12:43  Güncelleme: 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da mermer işletmeciliği yapan bir kişi, 2 bin dolar bozdurarak, makbuzunu getirene mezar mermerini vatandaşlara ücretsiz verecek.

ERDOĞAN'IN ÇAĞRISINA DESTEK OLUYORLAR

Merkez Osmangazi ilçesi Hamitler Mahallesi'nde mermer işletmeciliği yapan Enes Alan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına destek olmak ve vatandaşların döviz bozdurarak ülke ekonomisine katkıda bulunmasını sağlamak amacıyla kampanya başlattı.

2 BİN DOLAR BOZDURANA MEZAR TAŞI BEDAVA

Enes Alan, babasıyla başlattıkları bu kampanyada iş yerlerine ve mezar taşlarının üzerine astıkları "2 bin dolar bozdurup fişini getirene 30'luk mezar taşı bedava", "Dolarını bozdur mezar taşını götür" yazısıyla kampanyaya destek veriyor.

Alan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mermerci olarak doların yüksek olmasının kendilerini de olumsuz yönde etkilediğini söyledi.

"BELKİ BAŞKA MESLEKTAŞLARIMIZA ÖRNEK OLUR"

Vatandaşların 15 Temmuz darbe girişiminden sonra artık bazı durumlarda dik durduklarında başarılı olabileceklerini anladığını belirten Alan, "Biz de kendi TL'mize sahip çıkmak amacıyla 2, 3 veya 5 bin dolarını bozdurup, makbuzunu getiren vatandaşlarımıza mezar taşını hediye ediyoruz. Bizim mesleğimiz, işimiz bu. Bunu yapabiliyoruz. Belki başka meslektaşlarımıza örnek olur. Onların da böyle bir duyarlılık gösterebilir. Bu sayede insanları, bazı ihtiyaçlarını karşılamak için olsa bile dolarını bozdurmaya ikna edebiliriz diye düşündük, böyle bir kampanya başlattık." diye konuştu.


"İLGİ GÖRÜYORUZ"

Vatandaşların bu kampanyaya çok olumlu baktığını dile getiren Alan, şöyle konuştu:

"Vatandaşlarımız bu kampanyaya çok olumlu bakıyor. Hatta birkaç vatandaşımız dolarını bozdurup geldi ama bu iş mezar işi olduğu için bedava yaptırmaya gönlü el vermedi. Fakat yine de makbuzunu bize gösterdi. İlgi görüyoruz. İnşallah vatandaş bundan sonra kendi çabalarıyla da bazı sorunları çözebilecek. Bizim ülkemiz, bizim ekonomimiz, sahip çıkacağız. Kimseye bırakmayacağız. 26 yaşında bir gencim. Elimden gelen ne varsa onu yapmaya çalışıyorum. Vatandaşlarımızın da bu konuyla ilgili ellerinden gelen her şeyi yapmalarını istiyorum. 2 bin dolarını bozdurup getiren vatandaşımıza 750 liralık mezar taşını bir kuruş bile almadan veriyoruz. Hatta gidip kendimiz mezara yerleştiriyoruz."

Dolarını Bozdur Mezar Taşını Götür
Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Dolarını Bozdur Mezar Taşını Götür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement