Dolu Yağışı - Son Dakika
Güncel

Dolu Yağışı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Bağlardan detaylar Manisa Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hasan Çebi'nin konuşması Çiftçilerden Adnan Coşkun'un konuşması Manisa'daki dolu yağışı Etkili olan dolu, üzüm bağları ve meyve bahçelerinde hasara neden oldu Manisa Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hasan Çebi, dün etkili olan dolu yağışı nedeniyle Şehzadeler, Salihli, Turgutlu ile Sarıgöl ilçelerindeki üzüm bağları ve meyve bahçelerinde lokal zararların oluştuğunu belirtti.

23.05.2016 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Bağlardan detaylar

Manisa Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hasan Çebi'nin konuşması

Çiftçilerden Adnan Coşkun'un konuşması Manisa'daki dolu yağışı

Etkili olan dolu, üzüm bağları ve meyve bahçelerinde hasara neden oldu

Manisa Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hasan Çebi, dün etkili olan dolu yağışı nedeniyle Şehzadeler, Salihli, Turgutlu ile Sarıgöl ilçelerindeki üzüm bağları ve meyve bahçelerinde lokal zararların oluştuğunu belirtti.

Çebi ve beraberindeki ekip, dün öğleden sonra etkili olan yağıştan olumsuz etkilenen Şehzadeler ilçesindeki tarım arazilerinde incelemelerde bulundu.

Gazetecilere açıklamada yapan İl Müdürü Çebi, dolu ve sağanağın Şehzadeler, Salihli, Turgutlu ile Sarıgöl ilçelerinde lokal zararlara neden olduğunu söyledi.

Sağanak 45 dakika sürdü

İl Müdürü Çebi, "Bağ alanlarındaki yapraklar ve asma çubukları zedelenmiş hatta bazıları kırılmış vaziyette. Hasar tespitini kısa süre içinde tamamlamış olacağız" dedi.

Bağ sahası zarar gören çiftçilerden Adnan Coşkun, sağanağın bu şiddette etkili olduğunu daha önce hiç görmediğini belirterek, "50 yaşındayım böyle bir durumla hiç karşılaşmadım. Yaklaşık 45 dakika yağdı. Sanki kıyamet kopmuş gibiydi" diye konuştu.

Dolu Yağışı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dolu Yağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement