Domaniç'e Yürüyüş Yolu - Son Dakika
Yerel

Domaniç'e Yürüyüş Yolu

Domaniç\'e Yürüyüş Yolu

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyen vatandaşlar için fırsatlar oluşturmaya devam ediyor.

23.11.2016 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyen vatandaşlar için fırsatlar oluşturmaya devam ediyor. Bakanlığa bağlı Orman Genel Müdürlüğü (OGM) Ege'nin güzide yerlerinden Domaniç Ormanları'nda toplam 30 kilometrelik yürüyüş yolu yaptı.

Yapılan yürüyüş yolları ile vatandaşlarımız ve tabiat tutkunu turistler Türkiye'nin tabii varlığının eşsiz bir köşesi olan; zengin bir alt flora ve yaban hayatı potansiyeline sahip Domaniç Ormanları ile tanışma fırsatı yakalayacak.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, vatandaşları Domaniç'e davet ederek, "Ormanlarımız bizim eşsiz tabiat değerlerimiz ve her bir yörede benzersiz güzelliklere sahip. Domaniç Ormanları da onlardan bir tanesi. İçbatı Ege Bölümü'nde yer almasına rağmen özelikleri bakımından Karadeniz Bölgesi'ne benziyor. Toplam 30 kilometre Sultan Abdülhamit-Evliya Çelebi-Karderesi-Pazaralanı Yürüyüş Parkurları sadece yürüyüş için değil, sanatsal ve bilimsel gözlem yapmak için mükemmel bir konuma sahip" dedi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Domaniç'e Yürüyüş Yolu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement