Domaniç'te Terör Saldırılarına Tepki - Son Dakika
Yerel

Domaniç'te Terör Saldırılarına Tepki

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde siyasi partiler ve sivil toplum örgütleri tarafından düzenlenen yürüyüşte, Hakkari ve Iğdır'daki terör saldırıları kınandı.

09.09.2015 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde siyasi partiler ve sivil toplum örgütleri tarafından düzenlenen yürüyüşte, Hakkari ve Iğdır'daki terör saldırıları kınandı.

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, terör örgütünün Hakkari'nin Dağlıca bölgesindeki ve Iğdır'daki saldırısını protesto etti. Yürüyüşe katılan vatandaşlar için belediye tarafından 300 adet Türk bayrağı dağıtıldı.

Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, yürüyüşte yaptığı konuşmada, terör saldırıları sonucu şehit olan asker ve polisler nedeniyle derin üzüntü yaşadıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Hayme Ana'nın torunları bugün meydanda toplanarak teröre tepki göstermiştir. Bu duyarlılıklarından dolayı Domaniç halkını kutluyorum. Bizler Osmanlı Devleti'nin kurulduğu bu topraklarda, tek vücut olduk ve bu kanlı terörü lanetlemek için buraya toplandık. Buradan bütün şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, göğsünü siper eden yaralı gazilerimize de acil şifalar diliyoruz. Bütün milletimizin başı sağolsun."

Ellerinde Türk bayrakları ile sloganlar eşliğinde kaymakamlığa kadar yapılan yürüyüş, şehitler için yapılan duanın ardından son buldu.

Yürüyüşe, Çukurca Belediye Başkanı İlyas Tosun, Ak Parti İlçe Başkanı Yurdagül Bakkal, CHP İlçe Başkanı Halil Ünlü, MHP İlçe Başkanı Halil İbrahim Türkmen, Saadet Partisi İlçe Başkanı Numan Yaşar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Domaniç'te Terör Saldırılarına Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement