Dombıralı Genel Kurul - Son Dakika
Yerel

Dombıralı Genel Kurul

Dombıralı Genel Kurul

Öz Ağaç İş Sendikası Kayseri 2 Nolu Şubesi 2. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

07.05.2016 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Öz Ağaç İş Sendikası Kayseri 2 Nolu Şubesi 2. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurul'a dombıra türküsü ile adını duyuran Kazak Sanatçı Arslanbek Sultanbekov katıldı.

Sendika binasında yapılan olağan genel kurula Öz Ağaç İş Sendikası Genel Başkanı Eyüp Karaderili, Genel Başkan Yardımcıları Rıfat Ülger ve Tuncay Dolu, Öz Ağaç İş Sendikası Genel Sekreteri Mert Bozkır, Öz Taşıma İş Genel Başkanı Mustafa Toruntay, Çelik İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yunus Değirmenci, Hizmet İş Kayseri Şube Başkanı ve Hak İş İl Başkanı Serhat Çelik ve sendika üyeleri katıldı.

Açılış konuşmalarından önce dombıra türküsü (Nogay Marşı) ile ünlenen Arslanbek Sultanbekov'in verdiği konser renkli görüntülere sahne oldu. Açılış konuşmasını Öz Ağaç İş Sendikası Genel Sekreteri Mert Bozkır yaptı. İşçilere layık olabilmek için gece gündüz çalıştıklarını dile getiren Mert Bozkır, "Çok güzel bir ekip olduk. Genel başkanımız, genel başkan yardımcılarımız Öz Ağaç İş Sendikası'nı her zaman bir adım ileriye taşımak için, siz işçi kardeşlerimize layık olabilmek için gece gündüz çaba sarf ettiğimizi bilmenizi istiyorum." diye konuştu.

Öz Ağaç İş Genel Başkanı Eyüp Karaderili ise son zamanlarda meydana gelen olaylarda şehit olanlara rahmet diledikten sonra üyelere seslendi. Genel kurulların sorunların dile getirilmesi için platform olduğunun altını çizen Karaderili, "Sendikanızdan, bizlerden ne istiyorsanız onların hepsini burada dile getirmeniz lazım. Genel kurul platformdur, burada tartışacağız, burada konuşacağız." dedi.

Divanın oluşturulmasının ardından kongre yapıldı. 2. Olağan Genel Kongre'ye mevcut başkan Adnan Kıyak tek liste ile girerek yeni başkan seçildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dombıralı Genel Kurul - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement