Domestos ve Metro Grossmarket Guınness Rekoru Kıracak - Son Dakika
Ekonomi

Domestos ve Metro Grossmarket Guınness Rekoru Kıracak

Ev temizlik ve hijyen konusunda tüketiciler tarafından Türkiye’nin en sevilen ev temizlik markası seçilen Domestos ve Tükiye’nin önde gelen toptancı marketi Metro Grossmarket, Ankara Mamak Metro mağazasında “Dünyanın En Büyük Paketlenmiş Ürün Teşhiri” ile Guinness rekorunu kıracak.

27.08.2015 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ev temizlik ve hijyen konusunda tüketiciler tarafından Türkiye'nin en sevilen ev temizlik markası seçilen Domestos ve Tükiye'nin önde gelen toptancı marketi Metro Grossmarket, Ankara Mamak Metro mağazasında "Dünyanın En Büyük Paketlenmiş Ürün Teşhiri" ile Guinness rekorunu kıracak.

Domestos ve Metro Grossmarket, 28 Ağustos 2015 Cuma günü "Dünyanın En Büyük Paketlenmiş Ürün Teşhiri" Guiness rekorunu ABD'nin elinden alarak Türkiye'ye getirmek için bir rekor denemesi yapacak. 2014 yılında ABD Teksas'ta 473 metreküp hacminde gerçekleştirilen dünyanın en büyük paketlenmiş ürün teşhiri rekoru, 250 metrekareden büyük bir alanda, 500 metreküpten büyük hacim ve 150 binden fazla Domestos kıvamlı çamaşır suyu ürünü ile oluşturulan teşhir ile kırılacak.

Rekor denemesi Prof. Dr. Orhan Kural ve Rekor Danışmanı Aydın Türkgücü danışmanlığında gerçekleştirilecek. Dünyanın en büyük paketlenmiş ürün teşhirinden satın alınan her bir Domestos ürünü ile 4 yıldır TEGV ve Domestos'un birlikte yürüttüğü "Eğlen, Öğren, Hijyen" projesine de destek olunacak. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Domestos ve Metro Grossmarket Guınness Rekoru Kıracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement